Sale!

Valkuaisainevaahdotin Eco Nano 600 l/h

Alkuperäinen hinta oli: 59,49 €.Nykyinen hinta on: 37,20 €.

Edullinen ja laadukas valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioon. Vesipumpulla toimiva malli pieniin riutta-akvaarioihin / nanoakvaarioihin, teho 600 l/h.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3307 Osasto:

Edullinen ja laadukas valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioon. Akvaarion sisäpuolelle asetettava vesipumpulla toimiva malli pieniin merivesiakvaarioihin / nanoakvaarioihin.

Vesipumpulla toimiva, vaahdottimen sisäisen vedenkorkeuden säätötoiminto, Hang-On-kiinnike akvaarion yläreunaan asennuskorkeuden säädöllä (6cm säätövara), vaahdottimesta poistuvan veden ilmakuplien poisto, ilmaletkussa äänenvaimennin, keräyskuppiin on mahdollista liittää tyhjennysletku.

Pumpun teho 600 l/h, 8W, akryylirunko, mitat 90*70*350mm (runkoputken halkaisija 50mm), akvaarion nimellinen suosituskoko 30-50 litraa.

HUOM! Vesipumpun paino on huomattavan suuri suhteessa vaahdottimen kokonaispainoon. Vaikka kiinnike ja vaahdottimen runko on suunniteltu kannattamaan pumpun painoa vaahdottimen ollessa vedessä, pumpun alle on kuitenkin mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa asettaa tuki.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. . Valkuaisvaahdotuksen tehontarve riippuu myös olennaisesti vedenvaihtojen määrästä.

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 1,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin Eco Nano 600 l/h”
Scroll to Top