UVB-Loisteputki T8 5.0 UVB 18W ERIKOISRAHTI

9,95 

Terraarioeläimille ja häkkilinnuille UV-säteilyn lähteeksi tarkoitettu T8 UVB / UVA-loisteputki 18W / 20W. 5.0% UVB-putket tuottavat n. 30% UVA-säteilyä näkyvän valon ohella.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 102.3204 Osasto:

Terraarioeläimille ja häkkilinnuille tarkoitettu T8 UVB / UVA-loisteputki terraarion tai lintuhäkin UV-valaistukseen. Loisteputki on standardimittainen T8 ja sopii mihin tahansa samaa putkikokoa käyttävään loisteputkirunkoon. Normaaleilla loisteputkilla UV-valaistus on helpompi järjestää mahdollisimman suurelle alueelle, joskin käytännössä UV-valoa tarvitaan pääasiallisesti matelijan paistattelupaikan yläpuolella missä eläin viettää paljon aikaa (päiväaktiivisen eläimen terraariossa valaistuksen tulee kuitenkin olla yleisesti mahdollisimman kirkas).

Loisteputki säteilee 360 astetta ympärilleen, joten heijastimen käyttö putken yläpuolella tehostaa olennaisesti UV-säteilyn suuntautumista putken alla olevaa eläintä kohti. Riippuen käytetyn UV-säteilijän tehosta ja eläinlajin ympäristöstä ja elintavoista, UV-valaistus voi olla päällä koko päivittäisen valaistusajan tai se ajastetaan päälle sopivaksi periodiksi. Useimmissa tapauksissa UV-säteilyä ei tarvitse kohdistaa koko terraarioon ja lisäksi on huomioitava että liian tehokas UV-säteily koko terraarion sisällä voi aiheuttaa yliannostuksen.

HUOM! UV-säteily ei läpäise lasia ja koska loisteputken teho riippuu olennaisesti etäisyydestä, UVB-lamppu kannattaa sijoittaa melko lähelle eläintä (kuitenkin ainakin 15-20cm etäisyydelle).

HUOM! 5.0 UVB-putket tuottavat n. 30% UVA-säteilyä näkyvän valon ohella.

Paino 25 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UVB-Loisteputki T8 5.0 UVB 18W ERIKOISRAHTI”
Scroll to Top