UV-Loisteputki E27 2.0 UVB 13W

10,50 

UVB-lamppu häkkilinnuille 2.0 UVB 13W E27-kanta. UVB- ja UVA-säteily on tärkeää terraarioeläimille ja linnuille D3-vitamiinin muodostumisen ja yleisen vireystilan ylläpitämisessä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.3102 Osasto:

UV-lamppu linnulle / papukaijalle / matelijalle yms. Häkkilinnun UVB-valaistus on kätevää järjestää E27-kierrekantaisella UVB loisteputkella, joka toimii E27-kantaisessa hehkulamppuvalaisimessa. Valaisin asemoidaan lintuhäkin ulkopuolelle mahdollisimman lähelle häkkiä kohtaan, mistä UV-valo leviää mahdollisimman tehokkaasti häkkiin. Loisteputki sopii myös matelijalla ja muille terraarioeläimille, varsinkin lajeille jotka eivät oleskele runsaasti suorassa auringonpaisteessa.

Pienoisloisteputkipolttimo säteilee 360 astetta ympärilleen, joten heijastimen käyttö lampun yläpuolella lisää huomattavasti eläimiin kohdistuvaa säteilymäärää. Jos heijastinta ei voi käyttää, polttimo on suositeltavaa asentaa vaakatasoon, jolloin suurempi osa säteilystä kohdistuu alaspäin. Koska pienoisloisteputkilamppu on kooltaan kompakti ja säteilee tehokkaasti vain melko pienelle alueelle, se kannattaa asemoida terraariossa paistattelupaikan yläpuolelle, missä eläin viettää melko paljon aikaa. Riippuen käytetyn UV-säteilijän tehosta ja eläinlajin ympäristöstä ja elintavoista, UV-valaistus voi olla päällä koko päivittäisen valaistusajan tai se ajastetaan päälle sopivaksi periodiksi.

HUOM! UV-säteily ei läpäise lasia ja koska loisteputken teho riippuu olennaisesti etäisyydestä, UVB-lamppu kannattaa sijoittaa melko lähelle eläintä (kuitenkin ainakin 15-20cm etäisyydelle).

HUOM! 2.0 UVB-putket tuottavat n. 15% UVA-säteilyä näkyvän valon ohella.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-Loisteputki E27 2.0 UVB 13W”
Scroll to Top