UVB-Loisteputki T8 10.0 UVB 18W ERIKOISRAHTI

13,24 

UVB-loisteputki matelijoille ja linnuille yms. päiväaktiivisille eläimille. 18W / 20W T8. 10.0 UVB-putket tuottavat n. 40% UVA-säteilyä näkyvän valon ohella.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 102.3207 Osasto:

UVB-loisteputki matelijoille. Terraariokäyttöön valmistettu UVB/UVA-säteilyä tuottava T8-loisteputki päiväaktiivisille terraarioeläimille ja linnuille. Putki sopii mihin tahansa vastaavan tehoiselle / mittaiselle T8-loisteputkelle putkelle tarkoitettuun loisteputkirunkoon.

Koska loisteputki säteilee 360 astetta ympärilleen, heijastimen käyttö putken yläpuolella tehostaa olennaisesti UV-säteilyn suuntautumista putken alla olevaa eläintä kohti. UVB-loisteputki kannattaa asemoida terraariossa paistattelupaikan yläpuolelle, missä eläin viettää melko paljon aikaa. Riippuen käytetyn UV-säteilijän tehosta ja eläinlajin ympäristöstä ja elintavoista, UV-valaistus voi olla päällä koko päivittäisen valaistusajan tai se ajastetaan päälle sopivaksi periodiksi. Useimmissa tapauksissa UV-säteilyä ei tarvitse kohdistaa koko terraarioon ja lisäksi on huomioitava että liian tehokas UV-säteily koko terraarion sisällä voi aiheuttaa yliannostuksen.

HUOM! UV-säteily ei läpäise lasia ja koska loisteputken teho riippuu olennaisesti etäisyydestä, UVB-lamppu kannattaa sijoittaa melko lähelle eläintä (kuitenkin ainakin 15-20cm etäisyydelle).

HUOM! 10.0 UVB-putket tuottavat n. 40% UVA-säteilyä näkyvän valon ohella.

Paino 25 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UVB-Loisteputki T8 10.0 UVB 18W ERIKOISRAHTI”
Scroll to Top