UV-sterilisaattori 9W CUV-209A

65,49 

9W UVC-sterilisaattori on altaan ulkopuoliseen käyttöön tarkoitettu ja se liitetään ulkosuodattimen tai vesipumpun letkuun. UVC-loisteputki on PL-tyyppiä standardikannalla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3113 Osasto:

UVC-sterilisaattori on altaan ulkopuoliseen käyttöön tarkoitettu ja se liitetään ulkosuodattimen tai vesipumpun letkuun. UVC-loisteputki on PL-tyyppiä (pienoisloisteputki) standardikannalla. Sterilisaattorin läpi voidaan pumpata vettä vaikka sterilointi ei ole päällä.

UVC-polttimo sisältyy hintaan.

Sterilisaattoreiden mukana tulee eri paksuisille letkuille sopivia liittimiä. Letkuliittimien ulkohalkaisijaan sopiva letku on sisähalkaisijaltaan pari millimetriä pienempi, esimerkiksi 20-21mm liittimeen sopii tavallinen 3/4 tuuman letku, jonka sisähalkaisija on 19mm. Mikäli pumpun / suodattimen letku on erikokoinen, voidaan käyttää letkuadapteria. CUV-209A – mallin rungon päässä oleva letkuliitin on käännettävissä 360 astetta.

Malli: CUV-209A, Tyyppi: UV-sterilisaattori, Käyttökohde: Makea / merivesi: akvaariot, puutarha-altaat ja lammikot, UV-teho (W): 9W, Rungon mitat: 290*78mm, Letkuliittimen halkaisija (mm): 20,5mm / 26mm, Paino (kg): 2,0kg

Paino 2,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-sterilisaattori 9W CUV-209A”
Scroll to Top