Sale!

Monimetallipolttimo E27 Super Sun Desert 70W

Alkuperäinen hinta oli: 37,15 €.Nykyinen hinta on: 23,56 €.

Super Sun UV Desert 70W E27 monimetallipolttimo avoimilla alueilla eläville kirkkaassa auringonpaisteessa oleskeleville eläimille. Tuottaa valoa, lämpöä ja UVA-säteilyä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.4202 Osasto:

Super Sun UV Desert 70W E27 monimetallipolttimo avoimilla alueilla eläville ja aktiivisesti auringonpaisteessa oleskeleville päiväaktiivisille eläimille (matelijat, linnut ja hyönteiset, sopii myös akvaarioiden valaisuun). Tuottaa valoa, lämpöä ja UVA-säteilyä. 70W monimetallipolttimo tuottaa lämpöä ja UVA-säteilyä yhtä paljon kuin 160W elohopeapurkauslamppu, mutta valoteho on samalla viisinkertainen. Käytännössä polttimo tuottaa n. 30cm etäisyydeltä yli 100 000 luksin valotehon, mikä vastaa keskikesän esteetöntä auringonpaistetta.

Sisäisellä heijastimella varustetun polttimon tuottama täyden spektrin valo vastaa luonnonvaloa, näkyvä sävy on neutraalin valkoinen (6000K). Polttimo tuottaa myös UVA-säteitä, joita monet eläimet näkevät ja jotka ovat tärkeitä aurinkoisten alueiden kirkasta valoa vaativien eläinten hyvinvoinnille.

HUOM! Polttimo ei kuitenkaan tuota käytännössä juuri lainkaan UVB-säteilyä, jonka yliannostus on haitallista. Polttimoa voidaan siten pitää päällä koko valaisuajan.

Monimetallipolttimon hyötysuhde 70 -100 lm / W ( tuotettu valo / kulutettu sähkö) on erittäin hyvä ja luonnonvaloa vastaava laajaspektrinen valoteho on erityisen tärkeää avoimilla alueilla (erityisesti autiomaissa) elävien päiväaktiivisten eläinten terraarioissa. Monimetallipolttimot ovat pienikokoisia ja pitkäikäisiä, mutta vaativat monimetallipolttimoille tarkoitetun valaisimen (muuntajan / sytyttimen, Ballast unit).

HUOM! Vaikka polttimossa on tavallinen E27-kanta, monimetallipolttimoa voi käyttää ainoastaan muuntajalla varustetussa monimetalli (Metal Halide, MH) valaisimessa joka on tarkoitettu saman tehoiselle polttimolle.

Sopii OEM Super Sun monimetallivalaisimen ohella esimerkiksi Lucky Reptile Bright Control ja Bright Control PRO nimellä myytäviin valaisimiin.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monimetallipolttimo E27 Super Sun Desert 70W”
Scroll to Top