Tuuletinyksikkö / 3 tuuletinta

24,50 

Tuuletin orkidealasikon, terraarion yms. tilan ilman kierrättämiseen ja tuulettamiseen sekä akvaarion veden viilentämiseen. Käyttöjännite 12V, kolme tuuletinta (roottoria).

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.2203 Osasto:

Tuuletin orkidealasikon, terraarion yms. tilan ilman kierrättämiseen ja tuulettamiseen sekä akvaarion veden viilentämiseen (veden pintaan suunnattu ilmavirta lisää haihtumista, mikä alentaa akvaarion veden lämpötilaa). Terraariossa tai orkidealasikossa käytettäessä tuuletinta voidaan ohjata erillisellä termostaatilla tai hygrostaatilla, jolloin sillä voidaan alentaa terraarion lämpötilaa ja / tai ilmankosteutta. Tuuletin on käyttövalmis pistorasiaan liitettävä yksikkö joka sisältää muuntajan (tuuletin käyttää 12V jännitettä).

Tämä malli on suunniteltu akvaarioveden viilentämiseen, joten se on suhteellisen tehokas. Tuuletin voidaan kiinnittää suoraan kokolasiakvaarion reunaan max. 13mm paksuiseen lasiin. Tuulettimen puhallussuunta on säädettävissä nivelten ansiosta ja sitä voi kääntää noin 90 astetta. Kiinnitysjalat ovat irrotettavissa joten tuuletinta on helppo käyttää myös esim. terraarion verkkokaton päällä tai tuuletusaukon eteen ripustettuna.

Tuulettimen käyntiääni on hiljainen. Tuulettimen koko on 231*48*118mm, paino 308g.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletinyksikkö / 3 tuuletinta”
Scroll to Top