Tuuletin 360° säädöllä

18,00 

Tuuletin akvaario-, terraario- ja kasvihuonekäyttöön, teho 4W. Sopii terraarion / pienoiskasvihuoneen / kasvatusteltan / orkidealasikon tuulettamiseen (ilmanvaihtoon) / ilman kierrättämiseen sekä akvaarion viilentämiseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.2201 Osasto:

Tuuletin akvaario-, terraario- ja pienoiskasvihuonekäyttöön. Tuuletinta voidaan käyttää akvaarion veden viilentämiseen (veden pintaan suunnattu ilmavirta lisää haihtumista, mikä alentaa akvaarion veden lämpötilaa) ja terraarion / pienoiskasvihuoneen / kasvatusteltan / orkidealasikon tuulettamiseen (ilmanvaihtoon) / ilman kierrättämiseen suljetun tilan sisällä. Tuulettimella voidaan myös alentaa terraarion / kasvihuoneen lämpötilaa tai ilmankosteutta ja sitä voidaan tällöin ohjata erillisellä termostaatilla tai hygrostaatilla. Tuuletin on käyttövalmis pistorasiaan liitettävä yksikkö joka sisältää muuntajan (tuuletin käyttää 12V jännitettä).

Tämä malli on tarkoitettu erityisesti (nano)akvaarion jäähdyttämiseen ja tuuletin on suhteellisen tehokas. Kiinnitys suoraan kokolasiakvaarion reunaan max. 12mm paksuiseen lasiin / täytepalikka poistamalla 23,5mm paksuiseen lasiin tms. Tuuletin on vapaasti suunnattavissa nivelten ansiosta ja sitä voi kääntää 360 astetta.

Tuulettimen käyntiääni on hiljainen. Tuulettimen koko on 12*12cm, teho 4W, paino 238g.

Paino 0,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletin 360° säädöllä”
Scroll to Top