Terraarion Sadetusjärjestelmä (Rain System)

89,95 

Terraarion sadetusjärjestelmä. Terraarion ilmankosteuden nostamiseen ja kasteluun sadetussuuttimilla tai tippasuuttimilla. Sekä eläin- että kasviterraarioihin.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 103.2101 Osasto:

Ylipainepumpulla toimiva terraarion sadetusjärjestelmä. Soveltuu yhden tai useamman rinnakkaisen terraarion automatisoituun ilmankosteuden nostamiseen / kasteluun sadetussuuttimilla tai esimerkiksi epifyyttisten kasvien automatisoituun täsmäkasteluun joko sadetussuuttimilla tai tippasuuttimilla. Suuttimet voidaan asentaa joko terraarion sisälle tai ne voidaan asettaa verkkokaton päälle.

Mukana on kolme sadetussuutinta, yksi tippakastelusuutin, yksi läpivientikappale terraarion seinään, 1+2 päätytulppaa, 5 metriä 6mm letkua ja kiinnitysosia. Järjestelmään voidaan liittää useampia sumutin- tai tippakastelusuuttimia joko samaan tai useampaan linjaan. Suuttimet yms. osat ovat vaihtokelpoisia muiden vastaavaa (6mm ulkohalkaisia) letkua käyttävien terraarioiden sadetusjärjestelmien kanssa.

Pumpun teho on säädettävä, mutta ylipainepumpun pumppausteho minimitehollakin on niin suuri että sadetusjärjestelmää kannattaa ohjata ajastimella missä on sekuntikellopohjainen ajastus. Näin erityisesti tilanteissa, missä vettä ei kierrätetä terraarion sisällä.

HUOM! Sadetusjärjestelmää suositellaan käytettäväksi ainoastaan puhtaan veden kanssa (tästä syystä mukana on vesisäiliö). Jos sadetusvettä kierrätetään terraarion sisällä se tulee suodattaa mahdollisimman hyvin, sillä vedessä olevat kiinteät hiukkaset tukkivat sadetussuuttimet ja voivat vaurioittaa pumppua.

Sadetusjärjestelmä käyttää 4/6mm (ulkohalkaisija / sisähalkaisija) letkua, mutta johtuen letkun kiinnitystavasta pumppuun ja suuttimiin (liittimet puristuvat letkun ympärille ulkopuolelta, joten letku ei saa painua kasaan), ainoastaan jäykkä PCV-letku soveltuu tarkoitukseen. Letku on sinänsä standardikokoista 4/6mm letkua jota myydään myös muihin käyttötarkoituksiin mm. rautakaupoissa. Pehmeä 4/6mm silikoniletku, jota käytetään (akvaarion) ilmapumppujen kanssa, EI siis käy liittimien tyypin takia. Pehmeää silikoniletkua voidaan liittää PVC-letkusta tehtyyn linjaan käyttämällä letkun sisäpuolelle painettavia liitinkappaleita (ilmapumppujen letkuliittimet), jos halutaan rakentaa esimerkiksi letkuun tehtyjen viiltojen kautta tihkuvaan veteen perustuva kastelujärjestelmä.

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion Sadetusjärjestelmä (Rain System)”
Scroll to Top