Terraarion ilmankostutin / Sumukone 350ml/h UM-01

22,00 

Ilmankostutin / sumukone terraarioon, pieniin kasvihuoneisiin ja koristesuihkulähteisiin. Sumutusteho 350ml / h. Laite tuottaa hienoa vesisumua (kylmää vesihöyryä) ultraäänen / mekaanisen värinän kautta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 103.1106 Osasto:

Ultraääni-ilmankostutin / Sumukone terraarioihin, pieniin kasvihuoneisiin ja koristesuihkulähteisiin. Sumutusteho 350ml / h. Laite tuottaa hienoa vesisumua (kylmää vesihöyryä) mekaanisen värinän kautta. Ultraääniyksikkö upotetaan veteen ja sitä voidaan ohjata ajastimella. Yksikössä on tunnistin, mikä sammuttaa laitteen automaattisesti vedenpinnan laskettua liian alas. Tässä mallissa ei ole lediä, joten laite ei aiheuta luonnotonta valoefektiä.

Ultraääniyksikkö toimii 12V jännitteellä joten se on erittäin turvallinen terraarion sisällä. Muuntajayksikkö (230V) ja ultraääniyksikkö ovat kiinni toisissaan pikaliittimellä. Keraaminen ultraäänikiekko on vaihdettavissa.

Ultraääni-ilmankostutinta tulisi käyttää puhtaassa vedessä. Mikäli kiekkoon alkaa kerääntyä kalkkisaostumaa sen voi puhdistaa etikan ja veden seoksella.

HUOM! 12V osia sisältävät laitteet voivat olla herkkiä ylijäännitteelle / jännitepiikeille, joten niitä tulisi käyttää vain ylijännitesuojattujen jatkojohtojen kanssa. Myöskään laitteen kanssa käytettävä ajastin ei saa aiheuttaa päälle mennessään jännitepiikkiä, analogiset / mekaanisesti virran kytkevät ajastimet (ajastimessa on pyörivä kiekkomekanismi) ovat tässä mielessä turvallisia sillä ne eivät vaikuta lävitseen kulkevaan jännitteeseen kuten voi olla tilanne digitaalisten ajastimien kanssa.

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion ilmankostutin / Sumukone 350ml/h UM-01”
Scroll to Top