Terraarion Lämpömatto HM-01 14W 28*28cm

13,45 

Terraarion lämpömatto / matelijan lämpömatto 14W 28*28cm. Edullinen lämpömatto terraarion yleiseen lämmittämiseen tai lämpömaton yläpuolella olevan tason lämmittämiseen pohjalämpöä tarvitsevissa kohteissa, esimerkiksi kukkaruukkujen tai taimilaatikon alla tai terraarioeläimen paistattelupaikalla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.1103 Osasto:

Terraarion lämpömatto / matelijan lämpömatto 14W 28*28cm. Lämpömatto terraarion (ta muun suljetun tilan) yleiseen lämmittämiseen tai lämpömaton yläpuolella olevan tason lämmittämiseen pohjalämpöä tarvitsevissa kohteissa, esimerkiksi kukkaruukkujen tai taimilaatikon alla tai terraarion pohjalla. Laminoidut lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen käyttöön tai seinäasennukseen. Laminaattirakenteinen matto on erittäin ohut ja roiskevesitiivis.

Lämpömattoa ei saa leikata, puhkaista tai taivuttaa jyrkästi. Lämpömattoa ei saa asentaa painon alle, sen päälle ei saa varsinkaan asettaa pistemäistä kuormitusta eikä sitä tule asettaa ahtaaseen suljettuun tilaan, missä se voi ylikuumentua. Kun matto asennetaan terraarion alle, terraario on asetettava tukien varaan jotta lämpömaton päälle ei tule lainkaan painoa.

HUOM! Lämpömatot ovat teknisesti rajallisen käyttöiän omaavia laitteita. Uusi lämpömatto lämpenee suhteellisen tasaisesti koko alaltaan, ainoastaan reunat tuntuvat hieman keskiosia viileämmiltä kun matto on ollut päällä 10-15 minuuttia. Lämpömaton on tarkoitus olla lämmin, ei kuuma, eli maton koosta, tehosta ja tyypistä riippuen pintalämpötila on noin 40-55 astetta. Ikääntyessään lämpömaton vastusalue voi kuitenkin vähitellen menettää sähkönjohtavuuttaan jolloin yhä suurempi osa maton pinnasta ei enää lämpene kunnolla ja keskialue virtajohdon pään tuntumassa alkaa muuttua selvästi kuumemmaksi. Tällöin matto on käyttöikänsä päässä ja se tulee vaihtaa. (Nämä turvallisuusohjeet koskevat kaikkia lämpömattoja maton tyypistä ja valmistajasta riippumatta.)

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion Lämpömatto HM-01 14W 28*28cm”
Scroll to Top