Terraarion Lämpökaapeli 5m 25W

16,00 

Terraarion lämpökaapeli 5m 25W. Silikonipintainen kaapeli on hyvin taipuisa ja täysin vesitiivis. Taimikasvatuksessa kaapeli voidaan kietoa esimerkiksi istutusruukun ulkopinnalle tai ruukun sisäpuolelle juuripaakun ympärille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.2102 Osasto:

Lämmityskaapeli 25W matelijalle, taimilaatikon, kukkaruukun, pienoiskasvihuoneen tms. lämmittämiseen yms. tarkoituksiin joissa lämmitetään terraarion sisäilmaa, tasoa jonka päällä eläin voi maata lämmittelemässä tai tarjotaan pohjalämpöä kasveille. Lämpökaapelit soveltuvat sekä terraarion ulkopuoliseen että sisäpuoliseen käyttöön ja seinäasennukseen. Silikonipintainen kaapeli on hyvin taipuisa ja täysin vesitiivis. Taimikasvatuksessa kaapeli voidaan kietoa esimerkiksi istutusruukun ulkopinnalle tai ruukun sisäpuolelle juuripaakun ympärille.

Lämpökaapelia ei saa taittaa, taivuttaa jyrkästi mutkalle tai asettaa ristiin itsensä kanssa eikä sitä saa puristaa painon alle (eli esimerkiksi terraarion pohjan alla käytettäessä terraario on asetettava tukien varaan jotta kaapelin päällä ei ole painoa). Lämpökaapeli soveltuu käytettäväksi terraarion sisällä vain sellaisten eläinten kanssa eivät voi purra kaapelin pintaa rikki TAI kaapeli on asennettava niin, etteivät eläimet pääse siihen käsiksi.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion Lämpökaapeli 5m 25W”
Scroll to Top