Terraarion Lämpökaapeli 12m 100W

34,27 

Matelijan lämmityskaapeli 100W. Lämpökaapeli soveltuu lämmityslaitteeksi terraarioon tai pienoiskasvihuoneeseen tms. kun halutaan lämmittää hienovaraisesti suljetun tilan sisäilmaa tai tasoa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 101.2105 Osasto:

Matelijan lämpökaapeli / lämmityskaapeli 100W. Lämpökaapeli soveltuu lämmityslaitteeksi terraarioon tai pienoiskasvihuoneeseen tms. kun halutaan lämmittää hienovaraisesti suljetun tilan sisäilmaa tai tasoa, jonka päällä eläin voi maata lämmittelemässä tai jonka päälle asetetaan pohjalämpöä tarvitsevia kasveja taimilaatikossa / idätyslaatikossa tai ruukuissa. pohjalämpöä kasveille. Lämpökaapelit soveltuvat sekä terraarion ulkopuoliseen että sisäpuoliseen käyttöön ja seinäasennukseen. Silikonipintainen kaapeli on hyvin taipuisa ja täysin vesitiivis. Taimikasvatuksessa kaapeli voidaan kietoa esimerkiksi istutusruukun ulkopinnalle tai ruukun sisäpuolelle juuripaakun ympärille.

Lämpökaapelia ei saa taittaa, taivuttaa jyrkästi mutkalle tai asettaa ristiin itsensä kanssa eikä sitä saa puristaa painon alle (eli esimerkiksi terraarion pohjan alla käytettäessä terraario on asetettava tukien varaan jotta kaapelin päällä ei ole painoa). Lämpökaapeli soveltuu käytettäväksi terraarion sisällä vain sellaisten eläinten kanssa eivät voi purra kaapelin pintaa rikki TAI kaapeli on asennettava niin, etteivät eläimet pääse siihen käsiksi.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion Lämpökaapeli 12m 100W”
Scroll to Top