Sale!

Terraariolamppu Halogen Sun mini 35W E27

Original price was: 4,50 €.Current price is: 2,73 €.

Terraariolamppu Halogen Sun mini 35W E27. Lamppu matelijan lämmittelypaikan / paistattelupaikan järjestämiseen ja terraarion lämmittämiseen. Halogeenilampun keskimääräinen käyttöikä on pidempi kuin hehkulamppupolttimolla ja halogeeni tuottaa suhteessa kirkkaampaa valoa samalla sähkönkulutuksella.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6101 Osasto:

Matelijan lämpölamppu E27 lämmittelypaikan / paistattelupaikan järjestämiseen ja terraarion lämmittämiseen. Halogeenilampun keskimääräinen käyttöikä on pidempi kuin normaalilla hehkulamppupolttimolla ja halogeeni tuottaa suhteessa kirkkaampaa valoa samalla sähkönkulutuksella. Rakenteellisesti halogeenipolttimo on kestävämpi mm. pieniä vesiroiskeita vastaan, koska pienikokoista varsinaista polttimoa ympäröi erillinen lasikuori. Halogeenilämpölamppu soveltuu paistattelupaikan luomiseen matelijalle ja terraarion yleiseen lämmittämiseen. Valon värisävy on kirkkaiden hehkulamppujen tapaan kellanvalkoinen.

Tämä halogeenipolttimo toimii kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraariolamppu Halogen Sun mini 35W E27”
Scroll to Top