Lämpölamppu E27 Daylight Neo 75W

4,95 

Terraarion UVA-lämpölamppu E27-kannalla päiväaktiiviselle matelijalle, linnuille, selkärangattomille yms. terraarioeläimille. Laajaspektrinen Neodym Daylight 75W-lämpölampussa on E27-kierrekanta ja sisäinen heijastin, joka kohdistaa säteilyn tehokkaasti pienelle alueelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6204 Osasto:

Terraarion lämpölamppu E27-kannalla päiväaktiiviselle matelijalle, linnuille, selkärangattomille yms. terraarioeläimille. Neodym Daylight E27-lämpölamppu on valmistettu Neodym-lasista ja se tuottaa näkyvän valon osalta lähes täydellisen päivänvalospektrin mukaanluettuna UVA-säteily. Täydellinen spektri stimuloi auringossa viihtyvien eläinten väritystä ja aktiivisuustilaa, joten tämä polttimo soveltuu erinomaisesti päiväaktiivisten avoimilta aurinkoisilta alueilta peräisin olevien eläinten terraarion lämmitykseen / paistattelupaikan luomiseen.

Lamppua voidaan käyttää kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpölamppu E27 Daylight Neo 75W”
Scroll to Top