Terraariolamppu Halogen Sun 100W E27 / 6-Pack

34,50 

Terraariolamppu Halogen Sun E27-kanta 100W / 6-Pack. Halogeenilämpölamppu soveltuu paistattelupaikan luomiseen matelijalle ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6106-6 Osasto:

6-Pack = Edullinen kuuden kappaleen pakettitarjous.

Terraarion lämpölamppu, E27-kantainen halogeenilamppu. Halogeenipolttimon keskimääräinen käyttöikä on pidempi kuin normaalilla hehkulamppupolttimolla ja halogeeni tuottaa suhteessa kirkkaampaa valoa samalla sähkönkulutuksella. Rakenteellisesti halogeenipolttimo on kestävämpi mm. pieniä vesiroiskeita vastaan, koska pienikokoista varsinaista polttimoa ympäröi erillinen lasikuori. Halogeenilämpölamppu soveltuu paistattelupaikan luomiseen matelijalle ja terraarion yleiseen lämmittämiseen. Valon värisävy on kirkkaiden hehkulamppujen tapaan kellanvalkoinen.

Tämä halogeenipolttimo toimii kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraariolamppu Halogen Sun 100W E27 / 6-Pack”
Scroll to Top