Sale!

Natriumvetykarbonaatti NaHCO3 / 20kg

28,52 

Natriumvetykarbonaatti NaHCO3 / 20kg Balling-suola alkaliniteetin (KH) nostoon merivesiakvaarioissa ja makeavesiakvaarioissa.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 208.1505-20 Osasto:

Merivesiakvaarion Balling-suola merivesiakvaarion vesiarvojen säätämiseen. Elintarvikelaatuinen Natriumvetykarbonaatti / Natriumbikarbonaatti (Sodium BiCarbonate, Sodium Hydrogen Carbonate, NaHCO3, ruokasooda) alkaliniteetin (KH) nostoon merivesiakvaarioissa ja makeavesiakvaarioissa.

HUOM! Natriumvetykarbonaatista / Natriumbikarbonaatista (ruokasooda) voidaan helposti tehdä Natriumkarbonaattia (Sodium Carbonate, Na2CO3, pesusooda ) kuumentamalla sitä 200 °C uunissa uunipellille levitettynä, jolloin molekyyleihin sitoutunut vesi ja hiilidioksidi poistuu. Natriumkarbonaattia voidaan käyttää alkaliniteetin säätämiseen kun akvaarion pH-arvo on alle 8,2, sillä natriumkarbonaatti nostaa KH-arvon ohella pH-arvoa.

Pesusoodan tekeminen ruokasoodasta kuumentamalla on täysin turvallista, koska lähtöaineena käytetty ruokasooda on aina elintarvikelaatuista, pesuaineeksi tarkoitettu valmis pesusooda taas voi sisältää epäpuhtauksia tai myrkyllisiä lisäaineita. Ruokasoodaa ei voi ylikypsentää 200-400°C lämmössä , koska sitoutuneen veden ja hiilidioksidin poistuttua valmistunut pesusooda ei enää reagoi kuumuuteen. Yleensä noin tunnin paistoaika riittää.

Myydään 20kg säkissä.

Paino 21 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Natriumvetykarbonaatti NaHCO3 / 20kg”
Scroll to Top