Sale!

Monimetallipolttimo E27 Super Sun Desert 70W Flood

24,80 

70W Super Sun monimetallipolttimo aurinkoisilla alueilla eläville eläimille. Tuottaa UVA-säteilyä ja 30cm etäisyydeltä yli 100 000 luksin valotehon, mikä vastaa keskikesän esteetöntä auringonpaistetta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.4203 Osasto:

Super Sun UV Desert Flood 70W monimetallipolttimo avoimilla alueilla eläville ja aktiivisesti auringonpaisteessa oleskeleville päiväaktiivisille eläimille (matelijat, linnut ja hyönteiset, sopii myös akvaarioiden valaisuun). Tuottaa valoa, lämpöä ja UVA-säteilyä. 70W monimetallipolttimo tuottaa lämpöä ja UVA-säteilyä yhtä paljon kuin 160W elohopeapurkauslamppu, mutta valoteho on samalla viisinkertainen. Käytännössä polttimo tuottaa n. 30cm etäisyydeltä yli 100 000 luksin valotehon, mikä vastaa keskikesän esteetöntä auringonpaistetta.

Sisäisellä heijastimella varustetun polttimon tuottama täyden spektrin valo vastaa luonnonvaloa, näkyvä sävy on neutraalin valkoinen (6000K). Polttimo tuottaa myös UVA-säteitä, joita monet eläimet näkevät ja jotka ovat tärkeitä aurinkoisten alueiden kirkasta valoa vaativien eläinten hyvinvoinnille.

Super Sun Desert Flood on vastavan tehoinen kuin Super Sun Desert, mutta polttimo on mitoiltaan isokokoisempi. Polttimon sisäisen heijastimen kulma on loivempi, joten lamppu valaisee laajemman alueen.

HUOM! Polttimo ei kuitenkaan tuota käytännössä juuri lainkaan UVB-säteilyä, jonka yliannostus on haitallista. Polttimoa voidaan siten pitää päällä koko valaisuajan.

Monimetallipolttimon hyötysuhde 70 -100 lm / W ( tuotettu valo / kulutettu sähkö) on erittäin hyvä ja luonnonvaloa vastaava laajaspektrinen valoteho on erityisen tärkeää avoimilla alueilla (erityisesti autiomaissa) elävien päiväaktiivisten eläinten terraarioissa. Monimetallipolttimot ovat pienikokoisia ja pitkäikäisiä, mutta vaativat monimetallipolttimoille tarkoitetun valaisimen (muuntajan / sytyttimen, Ballast unit).

HUOM! Vaikka polttimossa on tavallinen E27-kanta, monimetallipolttimoa voi käyttää ainoastaan muuntajalla varustetussa monimetalli (Metal Halide, MH) valaisimessa joka on tarkoitettu saman tehoiselle polttimolle.

Sopii OEM Super Sun monimetallivalaisimen ohella esimerkiksi Lucky Reptile Bright Control ja Bright Control PRO nimellä myytäviin valaisimiin.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monimetallipolttimo E27 Super Sun Desert 70W Flood”
Scroll to Top