Loisteputken heijastin T8 900mm ERIKOISRAHTI

9,45 

Loisteputkivalaisimen heijastin T8-loisteputkille 900mm (30W). Peilipintainen alumiiniheijastin joka vahvistaa huomattavasti loisteputken tehoa kohdistamalla valon haluttuun valaisusuuntaan. Voidaan asentaa suoraan T8-loisteputkeen mukana tulevilla kiinnikkeillä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.2103 Osasto:

Loisteputkivalaisimen heijastin lisää huomattavasti loisteputken valaisukohteeseen suuntautuvaa valoa. Alumiininen peilipintainen heijastin on suolaveden roiskeita kestävä.

>Heijastin voidaan asentaa valaisinkotelon sisälle tai sitä voidaan käyttää päätypidikkeissä olevien rungottomien loisteputkivalaisimien kanssa kiinnittämällä heijastin suoraan T8-loisteputkeen. Heijastin voidaan tarvittaessa lyhentää leikkaamalla, ja kahdesta heijastimesta voidaan yhdistää heijastin pidemmälle putkelle. Heijastimen mukana on pidikkeet, joilla se voidaan kiinnittää T8-loisteputkeen / rungoton loisteputkiyksikkö voidaan kiinnittää paikalleen asennettuun heijastimeen. Heijastimen korkeus 40mm, halkaisija 85mm. Heijastinta voidaan taivuttaa ja leikata.

Heijastin on tarkoitettu T8-putkille, mutta niitä voi käyttää myös T5-putkien kanssa huomioiden, että heijastin on leveähkö, yhden putken valaisimessa tai kahden putken kotelossa leveys ei yleensä haittaa asennusta.

Paino 25 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisteputken heijastin T8 900mm ERIKOISRAHTI”
Scroll to Top