Loisteputken heijastin T8 450mm 15W

5,75 

Loisteputkivalaisimen heijastin T8-loisteputkille 450mm (15W). Peilipintainen alumiiniheijastin joka vahvistaa huomattavasti loisteputken tehoa kohdistamalla valon haluttuun valaisusuuntaan. Voidaan asentaa suoraan T8-loisteputkeen mukana tulevilla kiinnikkeillä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.2101 Osasto:

Loisteputkivalaisimen heijastin lisää huomattavasti loisteputken valaisukohteeseen suuntautuvaa valoa. Alumiininen peilipintainen heijastin on suolaveden roiskeita kestävä.

>Heijastin voidaan asentaa valaisinkotelon sisälle tai sitä voidaan käyttää päätypidikkeissä olevien rungottomien loisteputkivalaisimien kanssa kiinnittämällä heijastin suoraan T8-loisteputkeen. Heijastin voidaan tarvittaessa lyhentää leikkaamalla, ja kahdesta heijastimesta voidaan yhdistää heijastin pidemmälle putkelle. Heijastimen mukana on pidikkeet, joilla se voidaan kiinnittää T8-loisteputkeen / rungoton loisteputkiyksikkö voidaan kiinnittää paikalleen asennettuun heijastimeen. Heijastimen korkeus 40mm, halkaisija 85mm. Heijastinta voidaan taivuttaa ja leikata.

Heijastin on tarkoitettu T8-putkille, mutta niitä voi käyttää myös T5-putkien kanssa huomioiden, että heijastin on leveähkö, yhden putken valaisimessa tai kahden putken kotelossa leveys ei yleensä haittaa asennusta.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisteputken heijastin T8 450mm 15W”
Scroll to Top