Lämpölamppu E27 Daylight Basking Spot 40W / 6-Pack

24,75 

Edullinen lämpölamppu terraarioon ja linnuille 40W. Päivänvalospektri + UVA on tärkeää auringossa viihtyvien lintujen, matelijoiden, sammakkoeläinten yms. aktiivisuudelle, vireystilalle ja yleiselle viihtyvyydelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6208-6 Osasto:

6-Pack = Edullinen kuuden kappaleen pakettitarjous.

Lämpölamppu päiväaktiiviselle matelijalle ja muille terraarioeläimille. Neodym Daylight E27-lämpölamppu on valmistettu Neodym-lasista ja se tuottaa näkyvän valon osalta lähes täydellisen päivänvalospektrin mukaanluettuna UVA-säteily. Täydellinen spektri stimuloi auringossa viihtyvien eläinten väritystä ja aktiivisuustilaa, joten tämä polttimo soveltuu erinomaisesti päiväaktiivisten avoimilta aurinkoisilta alueilta peräisin olevien eläinten terraarion lämmitykseen / paistattelupaikan luomiseen.

Lamppua voidaan käyttää kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpölamppu E27 Daylight Basking Spot 40W / 6-Pack”
Scroll to Top