Akvaariolämmitin 50W 18-32°C HA

10,25 

Akvaariolämmitin makeavesi- / merivesiakvaarioon, 18-32°C, termostaatilla. Akvaariolämmittimen sopiva teho riippuu akvaarion koosta (vesitilavuudesta) ja ympäristön lämpötilasta. Turvallisuussyistä lämmittimen ei tulisi olla liian tehokas akvaarion tilavuuteen / vesimäärään nähden (ylikuumenemisriski termostaatin vikaantuessa).

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.1101 Osasto:

Akvaariolämmitin, lasirunkoinen, termostaatilla, 18-32°C säätöalueella ja merkkivalolla varustettu kokonaan veteen upotetteva malli. Mukana on kaksi kiinnitysimukuppia pidikkeineen. Lämmittimet ovat täysin vesitiiviitä, eli ne voidaan upottaa kokonaan veden alle ja sijoittaa joko pysty- tai vaakatasoon.

HUOM! Lasirunkoinen lämmitin on erittäin korroosionkestävä, mutta lasi on herkkä kolhujen lisäksi äkillisille lämpötilan vaihteluille. Lämmittimen lasirungon tulee olla aina kokonaisuudessaan veden alla ja lämmitin tulee kytkeä päälle / pois päältä sen ollessa kokonaan vedessä. Päällä olleen lämmittimen tulee lisäksi antaa jäähtyä hetken aikaan ennen sen nostamista ylös akvaariosta, koska äkillinen lämpötilan muutos saattaa särkeä lasin.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaariolämmitin 50W 18-32°C HA”
Scroll to Top