Advanced Nutrients Micro pH 4 litraa

23,19 

Vesiviljelylannoite / hydroviljelylannoite Advanced Nutrients Micro pH Perfect 4 litraa.

Saatavuus: Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 308.1104-4 Osasto:

Vesiviljelylannoite / hydroviljelylannoite Advanced Nutrients Micro pH Perfect. Yleinen koostumus: 2 – 0 – 0 ( Typpi (N) – Fosfori (P) – Kalium (K) ). Tuote on pH-perfect-versio, eli se tasapainottaa automaattisesti pH-arvoa kasveille sopivaksi. Advanced Nutrients Micro, Grow ja Bloom tuotesarja käsittää erittäin korkealaatuisen kolmivaiheisen lannoitteen, joka tehostaa entisestään kolmevaiheisen lannoitekonseptin tehoa. Advanced Nutrients-tuotteet ovat kilpailevia tuotteita korkealaatuisempia, sillä ne sisältävät laboratoriotason ainesosia, joita muuta valmistajat eivät käytä valmisteissaan. Tuotteen koostumus mahdollistaa ravinteiden mahdollisimman tehokkaan siirtymisen lannoitteesta kasveihin.

AN Micro on 20% vahvempaa kuin tiivistetyin kilpaileva lannoite, joten se on tehokkuuden lisäksi riittoisampaa käyttöliuokseksi laimennettuna. Tuote on suunniteltu käytettäväksi kaikissa kasvatusmateriaaleissa (rahkasammal, kookoskuitu, multaviljely yms.) ja hydroviljelysovelluksissa (aeroponics, drip irrigation, NFT, flood & drain, jatkuva nestesyöttö yms.).

AN Micro on tarkoitettu taimien kasvatukseen. Jos kasvatetaan kasveja, jotka käytetään mahdollimman nuorina (kuten lehtisalaatti), Micro soveltuu myös ainoaksi lannoitteeksi koko kasvatusajaksi. Jos kasvatetut kasvit tuottavat satoa pidempään (mutta niiden ei haluta etenevän aktiivisesti kukinta / hedelmäntuottovaiheeseen), alkuvaiheessa käytetty Micro korvataan Grow:lla lannoitetta lisättäessä. Kasvatusliuosta ei siis tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan kasvatusastiaan aletaan lisätä Grow:ta Micron joukkoon.

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Advanced Nutrients Micro pH 4 litraa”
Scroll to Top