Valkuaisainevaahdotin V1 1850 l/h (600mm)

101,85 

Edullinen merivesiakvaarion valkuaisainevaahdotin 1850 l/h (600mm). Valkuaisainevaahdotin on tärkein runsaskalaisen merivesiakvaarion tarvike veden puhdistamiseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3303 Osasto:

Edullinen merivesiakvaarion valkuaisainevaahdotin. Tämä valkuaisainevaahdotinmalli sijoitetaan akvaarion viereen joka samalle taolle akvaarion kanssa tai erillisen tuen päälle. Vaahdottimen runko on tällöin akvaarion ulkopuolella ja vesipumppu ja paluuputki akvaarion sisäpuolella. Vaahdotin on ehdottomasti asennettava akvaarion ulkopuolisen tuen päälle, tämä ei ole ns. Hang-on malli eivätkä akvaarion reunan ylittävät osat ole suunniteltuja kannattamaan vaahdottimen painoa. Akvaarion sisäpuolella oleva vesipumppu voi olla ylimenokappaleen varassa, mutta myös pumpun alle on mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa asettaa tuki. Vesipumpulla toimiva, neularoottori, vedenkorkeuden säätötoiminto, akryylirunko, irrotettava keräyskuppi. (Tätä vaahdotinta on mahdollista käyttää myös ala-altaan sisällä).

Pumpun teho 1850 l/h, 35W, mitat 211*186*600mm.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa.

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin V1 1850 l/h (600mm)”
Scroll to Top