Sale!

Valkuaisainevaahdotin Eco Mini 1100 l/h

Alkuperäinen hinta oli: 78,95 €.Nykyinen hinta on: 55,80 €.

Valkuaisainevaahdotin pieneen merivesiakvaarioon / nanoakvaarioon. Teho 1100 l/h, vesipumpulla toimiva. Sopii riutta-akvaarioon, kala-akvaarion yms.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3309 Osasto:

Valkuaisainevaahdotin pieneen merivesiakvaarioon / nanoakvaarioon. Sopii riutta-akvaarioon, kala-akvaarion yms. merivesiakvaarioon. Vesipumpulla toimiva, vaahdottimen sisäisen vedenkorkeuden säätötoiminto, Hang-On-kiinnike akvaarion yläreunaan asennuskorkeuden säädöllä (6cm säätövara), vaahdottimesta poistuvan veden ilmakuplien poisto, ilmaletkussa äänenvaimennin, keräyskuppiin on mahdollista liittää tyhjennysletku.

Pumpun teho 1100 l/h, 15W, akryylirunko, mitat 130*100*400mm (runkoputken halkaisija 75mm), akvaarion nimellinen suosituskoko 90-130 litraa.

HUOM! Vesipumpun paino on huomattavan suuri suhteessa vaahdottimen kokonaispainoon. Vaikka kiinnike ja vaahdottimen runko on suunniteltu kannattamaan pumpun painoa vaahdottimen ollessa vedessä, pumpun alle on kuitenkin mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa asettaa tuki.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Valkuaisvaahdotuksen tehontarve riippuu myös olennaisesti vedenvaihtojen määrästä.

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin Eco Mini 1100 l/h”
Scroll to Top