Sale!

Valkuaisainevaahdotin Eco Micro 730 l/h

Alkuperäinen hinta oli: 64,85 €.Nykyinen hinta on: 43,40 €.

Valkuaisainevaahdotin pieniin merivesiakvaarioihin / nanoriuttakavaarioihin. Akvaarion siäpuolinen vesipumpulla toimiva malli, 730 l/h.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3308 Osasto:

Valkuaisainevaahdotin pieniin merivesiakvaarioihin / nanoriuttakavaarioihin. Valkuaisainevaahdotin poistaa merivesiakvaarion vedestä tehokkaasti orgaanisia jätteitä (ruoantähteet, ulosteet yms.) jolloin veden typpiyhdistekuormitus vähenee olennaisesti. Valkuaisainevaahdotin toimii ainoastaan vedessä jonka ominaispaino eli suolapitoisuus on riittävän korkea, joten sitä voidaan käyttää ainaostaan merivesiakvaarioissa ja murtovesiakvaarioissa.

Tämä valkuaisainevaahdotin on akvaarion sisällä käytettävä vesipumpulla toimiva malli. Hang-On-kiinnike akvaarion yläreunaan asennuskorkeuden säädöllä (6cm säätövara), vaahdottimen sisäisen vedenkorkeuden säätötoiminto, vaahdottimesta poistuvan veden ilmakuplien poisto, ilmaletkussa äänenvaimennin, keräyskuppiin on mahdollista liittää tyhjennysletku.

Pumpun teho 730 l/h, 9W, akryylirunko, mitat 110*80*360mm (runkoputken halkaisija 70mm), akvaarion nimellinen suosituskoko 50-90 litraa.

HUOM! Vesipumpun paino on huomattavan suuri suhteessa vaahdottimen kokonaispainoon. Vaikka kiinnike ja vaahdottimen runko on suunniteltu kannattamaan pumpun painoa vaahdottimen ollessa vedessä, pumpun alle on kuitenkin mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa asettaa tuki.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Valkuaisvaahdotuksen tehontarve riippuu myös olennaisesti vedenvaihtojen määrästä.

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 1,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin Eco Micro 730 l/h”
Scroll to Top