UV-Loisteputki E27 5.0 UVB 13W / 6-Pack

72,00 

UVB-valaistus terraarioeläimille ja linnuille, E27-kantainen loisteputki 5.0 UVB 13W / 6-Pack

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.3103-6 Osasto:

6-Pack = Edullinen kuuden kappaleen pakettitarjous.

UVB-lamppu matelijalle, E27-kierrekantainen terraarion loisteputki. Kierrekantaisia UV-loisteputkia voi käyttää normaalissa E27-kantaisessa hehkulamppuvalaisimessa ja ne on helppo asemoida terraarion päälle tai sisälle.

Pienoisloisteputkipolttimo säteilee 360 astetta ympärilleen, joten heijastimen käyttö lampun yläpuolella lisää huomattavasti eläimiin kohdistuvaa säteilymäärää. Jos heijastinta ei voi käyttää, polttimo on suositeltavaa asentaa vaakatasoon, jolloin suurempi osa säteilystä kohdistuu alaspäin. Koska pienoisloisteputkilamppu on kooltaan kompakti ja säteilee tehokkaasti vain melko pienelle alueelle, se kannattaa asemoida terraariossa paistattelupaikan yläpuolelle, missä eläin viettää melko paljon aikaa. Riippuen käytetyn UV-säteilijän tehosta ja eläinlajin ympäristöstä ja elintavoista, UV-valaistus voi olla päällä koko päivittäisen valaistusajan tai se ajastetaan päälle sopivaksi periodiksi.

HUOM! UV-säteily ei läpäise lasia ja koska loisteputken teho riippuu olennaisesti etäisyydestä, UVB-lamppu kannattaa sijoittaa melko lähelle eläintä (kuitenkin ainakin 15-20cm etäisyydelle).

HUOM! 5.0 UVB-putket tuottavat n. 30% UVA-säteilyä näkyvän valon ohella.

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-Loisteputki E27 5.0 UVB 13W / 6-Pack”
Scroll to Top