Terraariolamppu / Valaisin E27 M-D 200W

23,40 

Valaisin matelijan terraarioon E27-kierrekannalla, sopii kaikille E27-kantaisille terraarion lämpölampuille ja UVB-lampuille. Syvä heijastinkupu sopii myös pidemmille E27 UVB-loisteputkille. Max. 200W. Mitat: 21cm * 18,5cm (heijastimen syvyys).

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.4103 Osasto:

Valaisin matelijan terraarioon E27-kierrekannalla, sopii kaikille E27-kantaisille terraarion lämpölampuille ja UVB-lampuille. Tässä valaisimessa on syvä heijastinkupu, joten se sopii hyvin myös pidemmille E27 UVB-loisteputkille. Terraarion lämpölamppu on olennaisimpia auringossa paistattelevan matelijan terraarion varusteita. Tämä pyykkipoika-tyyppisellä jousikiinnikkeellä varustettu E27 valaisin on terraariotarvikkeeksi suunniteltu käyttövalmis yksikkö. Valaisimessa on keraaminen lampunkanta, sisäpuolelta peilipintaiseksi kiillotettu alumiiniheijastin, irrotettava suojaverkko, jousitoiminen (pyykkipoika) metallikiinnike ja virtakytkimella varustettu virtajohto. Max. 200W tehoisille polttimoille.

Tuote sopii käytettäväksi kaikkien tavallisella E27-kierrekannalla varustettujen terraarion valaisuun tai lämmittämiseen tarkoitettujen polttimoiden (hehkulamppu, halogeenilamppu, UVB pienoisloisteputki, keraamiset polttimot, UVB-elohopealamppu) kanssa ja sitä voidaan käyttää terraarioeläinten paistattelupaikan luomiseen, terraarion yleiseen lämmittämiseen, matelijan UV-valaistukseen tai yleiseen valaisuun.

Polttimo ei sisälly hintaan.

Mitat: 21cm (halkaisija) * 18,5cm (heijastimen syvyys).

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraariolamppu / Valaisin E27 M-D 200W”
Scroll to Top