Solenoidiohjattu hiilidioksidilevitin CO2-painepulloon

65,35 

Kasviakvaarion hiilidioksidilevitin.Solenoidiohjattu regulaattori CO2-painepulloa käyttävään hiilidioksidijärjestelmään.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 205.2005 Osasto:

Solenoidiohjattu regulaattori CO2 painepulloa käyttävään hiilidioksidijärjestelmään. Regulaattoriin on integroitu bubble counter eli kuplalaskuri, jolloin kaasun määrä on helppo säätää sopivaksi, lisäksi regulaattorissa on myös normaali painemittari. Kaasun ulostuloliitin on normaalille 4/6mm letkulle.

Metallisella regulaattorilla säädetään painepullosta tulevan kaasun määrä sopivaksi, minkä jälkeen kaasunsyöttöä voidaan ohjata sähköisellä solenoidiventtiilillä liittämällä ohjausyksikkö 230V ajastimeen tai muuhun ohjauslaitteeseen kuten pH-kontrolleriin. Hiilidioksidin syöttö voidaan tällöin katkaista yön ajaksi (kasvit eivät yhteytä pimeässä, jolloin hiilidioksidin lisäystä veteen ei tarvita) tai mikäli kasviakvaariossa käytetään hiilidioksidia keräävää kaasukelloa, hiilidioksidin syöttö voidaan ohjelmoida täyttämään kello päivittäin avaamalla kaasunsyöttö vain lyhyeksi ajaksi, jolloin hiilidioksidipullo riittää erittäin pitkään.

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solenoidiohjattu hiilidioksidilevitin CO2-painepulloon”
Scroll to Top