Sale!

RO-patruuna RO-kalvo 285 l/d (75 G/d)

Alkuperäinen hinta oli: 24,00 €.Nykyinen hinta on: 16,12 €.

Käänteisosmoosisuodattimen (RO-suodattimen) suodatinkalvo-vaihtopatruuna 285 l/d. Patruuna on standardin mukainen ja CE-hyväksytty eli sitä voi virallisesti käyttää myös juomaveden puhdistamiseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3203 Osasto:

Käänteisosmoosisuodattimen (RO-suodattimen) suodatinkalvo-vaihtopatruuna. RO-kalvo (RO-membrane) poistaa viimeisenä yksikkönä RO-suodattimeen tulevasta vedestä epäpuhtaudet kuten suolat, kalkin yms. RO-patruunan käyttöikä / käyttökelpoisuus on helppo todeta mittaamalla suodattimesta tuleva RO-vesi EC-mittarilla / TDS-mittarilla. Kun mittausarvo alkaa selvästi nousta alkuperäisestä eikä patruunan säännöllinen huuhtelu vaikuta asiaan, RO-patruuna alkaa olla vaihtokunnossa.

Patruuna on yhteensopiva vastaavien RO-laitteiden kanssa riippumatta laitteen tuotemerkistä (valmistajatehdas on sama vastaavan näköisten laitteiden tapauksessa ja RO-suodatinpatruunat ovat muutenkin standardin mukaisia ja niinollen vaihtokelpoisia). Patruuna on CE-hyväksytty eli sitä voi virallisesti käyttää myös juomaveden puhdistamiseen.

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RO-patruuna RO-kalvo 285 l/d (75 G/d)”
Scroll to Top