Loisteputkivalaisin T8 15W Akvaarioon / Terraarioon

17,95 

Loisteputkivalaisin T8 15W terraarioon. Rungoton valaisin, jonka loisteputki voidaan asentaa riippumaan terraarion yläpuolelle, asettaa vapaasti terraarion katon päälle tai asentaa terraarion sisäpuolelle.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 102.1101 Osasto:

Akvaariovalaisin / terraariovalaisin yhdelle 15W T8 loisteputkelle. Tämä on rungoton loisteputkivalaisin, eli valaisin sisältää erillisen muuntajayksikön ja kaapelin päässä olevat pidikkeet T8-loisteputkelle. Loisteputki voidaan asentaa riippumaan terraarion tai akvaarion yläpuoliseen tasoon, asettaa vapaasti terraarion tai akvaarion katon päälle tai asentaa terraarion sisäpuolelle kattoon. Asennuskiinnikkeet sisältyvät pakettiin.

Koska muuntaja on erillinen yksikkö, varsinainen valaisinosa on vain hieman pidempi ja paksumpi kuin T8-loisteputki, joten valaisin on mahdollista myös ahtaaseen tilaan. Valaistustehoa voidaan parantaa liittämällä loisteputken yläpuolelle heijastin, joka on saatavilla lisävarusteena.

HUOM! Vaikka loisteputken pidikkeiden etäisyys on vapaasti säädettävissä, valaisinta voidaan käyttää vain kyseiselle yksikölle tarkoitetun tehoisten loisteputkien kanssa.

HUOM! Ei sisällä heijastinta eikä loisteputkea.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisteputkivalaisin T8 15W Akvaarioon / Terraarioon”
Scroll to Top