, ,

LED-akvaariovalaisin 12W / 26cm 6-PACK

149,98 

Led-akvaariovalaisin akvaarioon ja terraarioon. Kasveille sopiva akvaarion led-valo edullisesti netistä kuuden kappaleen verkkokauppa-tarjouksena. Kevyt ja kompakti passiivijäähdytteinen LED-lamppu voidaan asettaa akvaarion reunojen varaan tai akvaarion kansilasille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 202.4114-6 Osastot: , ,

Kuusi kappaletta 12W akvaarion LED-valaisinta edulliseen pakettihintaan.

12W akvaariovalaisin akvaarioihin ja terraarioihin. Kasveille optimoidulla spektrillä varustettu LED-akvaariovalaisin, minkä valoteho ja valon sävy on säädettävissä sisäisellä himmentimellä. Suurin osa valaisimen ledeistä on valkoisia (täyden spektrin ledejä) joten valon sävy on neutraalin valkoinen. Valaisin sopii myös merivesiakvaarion koralleille ja makroleville.

Ledien kirkkaus on säädettävissä 10-portaisella himmentimellä. Samaan sarjaan kytketyt ledit eli sininen / punainen ja valkoinen / vihreä ovat säädettävissä (ja sammutettavissa) erikseen, joten valaisimen värisävy / spektri on säädettävissä vapaasti. Tämä tarkoittaa, että jos halutaan violetin sävyistä valoa, siniset / punaiset ledit voidaan asettaa kirkkausasetukselle 10 ja valkoiset / vihreät teholle 2. Vastaavasti, jos halutaan täysin valkoista valoa, siniset / punaiset ledit voidaan asettaa alhaiselle teholle tai sammuttaa kokonaan (sinisen/punaisen määrää säätämällä valkoisen valon sävyä voidaan muokata haluttuun sävyyn).

Integroitu ajastin mahdollistaa 6h, 10h tai 12h valaisuperiodin, mikä toistuu vuorokausittain. Luonnollisesti valaisinta voidaan ohjata myös normaalilla ulkoisella ajastimella.

Valaisimessa on ulosvedettävät kiinnitysjalat, joilla valaisin voidaan asettaa avoimen akvaarion reunojen varaan. Jalkojen asennusreiät kulkevat koko valaisimen rungon läpi ja jalat voidaan korvata 3mm teräksiselläa kselitangolla, jolloin useampia valaisimia voidaan liittää yhteen pidemmäksi yksiköksi. Jos valaisin asennetaan kannellisen akvaarion tai terraarion päälle, sitä voidaan käyttää jalkojen kanssa tai ilman jalkoja (lasikannella jalkojen käyttö parantaa valaisimen jäähtymistä.)

Passiivijäähdytteinen akvaariovalaisin on hyvin kevyt, joten se on helposti ripustettavissa akvaarion yläpuolelle tai esimerkiksi kasvatusteltan tai kasvihuoneen sisäpuolelle rautalangalla tai siimalla.

HUOM! Passiivijäähdytteinen valaisin jäähtyy alumiinisen rungon kautta. LED-valaisimen teknisen keston kannalta on erittäin olennaista, että diodit (ledit) eivät kuumene liikaa, koska liian korkea lämpötila lyhentää olennaisesti ledien käyttöikää ja voi rikkoa valaisimen erittäin nopeasti. Valaisinta ei tule sjoittaa suljettuun tilaan kuten tiiviin akvaariokannen sisälle tai vaihtoehtoisesti riittävä jäähdytys tulee varmistaa esimerkiksi tuulettimilla.

Tekniset tiedot:

 • Tyyppi: LED-akvaariovalaisin
 • Käyttö: Kasveille sopiva valaisin akvaarioon ja terraarioon
 • Kiinnitys: Ulosvedettävät jalat, akvaarion pituus / leveys 29 – 48cm
 • LED-tyyppi: SMD 5730; 24kpl
 • Valospektri: 8kpl valkoinen, 8kpl kylmä valkoinen, 4kpl sininen, 2kpl punainen, 2kpl vihreä / täyden spektrin päivänvalo
 • Toiminnot: 3 valaistustilaa; sininen / punainen, valkoinen / vihreä, täysi spektri, sisäinen himmennin, 10 kirkkausasetusta, sininen / punainen ja valkoinen / vihreä ledien teho säädettävissä erikseen, sisäänrakennettu ajastin 3:lla periodilla
 • Jäähdytys: Passiivinen jäähdytys (alumiinirunko)
 • Teho: 12W
 • Mitat: 260*55*17mm
 • Paino: 200g (136g ilman jalkoja)
 • Standardi: 230V, 50Hz, IP66, Europlug (valaisimessa DC 12V/1A )

Esimerkkikuvissa on säädettävän LED-terraariovalaisimen valon spektrin ääripäät, ensimmäisessä kuvassa valkoiset ledit ovat täydellä teholla ja punaiset/siniset sammutettu. Toisessa kuvassa punaiset/siniset palavat täydellä teholla ja valkoiset on sammutettu. Valon sävy on säädettävissä portaattomasti näiden ääripäiden välillä.

Paino 2,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED-akvaariovalaisin 12W / 26cm 6-PACK”
Scroll to Top