Korkkikaarna 1kg (40cm)

8,49 

Aito luonnollinen korkkikaarna terraarioon, akvaarioon, orkideoille, somistukseen yms. Etelä-eurooppalaisesta korkkitammesta kuorittu korkkikaarna on ainutlaatuista puumateriaalia. Korkki on joustavaa, kevyttä ja se kestää erittäin hyvin kosteutta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 107.3103 Osasto:

Korkkikaarna terraarioon, akvaarioon, orkideoille, somistukseen yms. Etelä-eurooppalaisesta korkkitammesta kuorittu korkkikaarna on ainutlaatuista puumateriaalia. Korkki on joustavaa, kevyttä ja se kestää erittäin hyvin kosteutta. Terraariossa korkkia voi käyttää piilopaikkoina, kiipeilymateriaalina ja vedessä kelluvana lauttana. Korkkitammet ovat viljeltyjä puita, jotka kuoritaan n. 10 vuoden välein puuta vahingoittamatta.

HUOM! Korkkikaarna myydään painon perusteella kiloittain. 1 kpl = 1 kilo kaarnaa.

Korkkikaarnan pituus, leveys, paksuus, kaarevuus ja pinnan tekstuuri vaihtelee. Tilaus pyritään kokoamaan mahdollisimman suurista kappaleista, mahdollinen painovajaus voidaan täyttää pienemmillä kappaleilla. Koska suurikokoiset kappaleet ovat hankalia pakattavia, kaarnan palat sahataan lähtökohtaisesti n. 40cm pituisiksi.

Mikäli tarvitaan suurempia kappaleita, niitä on mahdollista saada yli metrin pituuteen asti NOUDETTUNA ja vajaaseen 100cm asti lähetettynä. Pakkausongelmasta johtuen suurikokoinen korkki on joko noudettava tai tilauksen tulee sisältää AINOASTAAN korkkia (pitkien korkkikappaleiden lähettäminen ei ole ongelma, mutta muiden tuotteiden pakkaaminen samaan pakkaukseen isokokoisen korkin kanssa on ongelmallista).

Korkin pinnassa voi olla jäkälää, sammalta yms., eli kosteassa terraariossa käytettäessä se on hyvä pestä vedellä ja harjalla, koska pinnalla oleva kuollut orgaaninen aines voi korkeassa ilmakosteudessa homehtua.

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkikaarna 1kg (40cm)”
Scroll to Top