Keraaminen lämmitin E27 60W

17,14 

Keraaminen E27-kierrekantainen lämpöpolttimo terraarion tai pienen kasvihuoneen lämmittämiseen, lämpösätelijäksi untuvikoille, porsaille yms. Teho 60W.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.3101 Osasto:

Keraaminen E27-kierrekantainen lämpöpolttimo terraarion tai pienen kasvihuoneen lämmittämiseen, lämpösätelijäksi untuvikoille, porsaille yms. Koska keraaminen polttimo ei tuota lainkaan näkyvää valoa, niitä voidaan käyttää myös yöllä.

Kierrekantainen polttimo toimii normaalissa E27-lampunkannassa, joten sitä voi käyttää tavallisessa valaisimessa normaalin lampun sijasta. Keraaminen lämmitin ei säteile lämpöä yhtä tehokkaasti kuin vastaavan W-koon heijastimella varustettu hehkulamppu, joten paistattelupaikkaa luotaessa lämmitysetäisyys on lyhyempi. Keraaminen lämmitin varaa lämpöenergiaa huomattavasti enemmän kuin lasinen hehkulamppu, joten eläimiä on estettävä koskettamasta sitä joko suojaverkolla tai sijoittamalla lämmitin riittävän etäälle. Keraamiset lämmittimet ovat hehkulamppuihin verrattuna erittäin pitkäikäisiä. Polttimon korkeus 110mm.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keraaminen lämmitin E27 60W”
Scroll to Top