Kasvatusteltta Mylar 90*50*160cm

119,00 

Edullinen kasvatusteltta heijastavalla Silver Mylar-sisäpinnalla ja mustalla ulkopuolella. Koottava metalliputkirunko. Toimitetaan säilytyspussissa. Mitat 90*50*160cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 306.1101 Osasto:

Kasvatusteltat ovat metallirunkoisia, helposti koottavia ja ne toimitetaan kankaisessa säilytyspussissa. Vapaasti seisovissa teltoissa on valaisimien asentamisen kestävä tukeva putkirunko ja kaksi siirrettävää poikkitankoa, joihin valaisin voidaan ripustaa (mallikuvassa spna-valaisin on kiinnitetty poikkitankojen päälle asetettuun verhotangon putkeen, 50W Miniufo led-valaisin taas suoraan poikkitankoon). Teltassa on kaksinkertainen kangas ulkopinta on musta ja sisäpinta on tehokkaasti heijastavaa Silver Mylar-kangasta. Kaksinkertaisen seinärakenteen ansiosta teltta eristää suhteellisen hyvin lämpöä, joten esimerkiksi orkideakasvatuksessa yölämpötilojen säätely onnistuu, kun telttaan asennetaan viilennyslaitteet. Telttaa voidaan myös käyttää viileää talvikautta vaativien kasvien talvehdittamiseen viilennyslaitteilla ja lämpöä tuottamattomalla LED-valaisimella varustettuna.

Valotiiviissä teltassa on vetoketjuilla + läpillä suljettavat ovet ja säädettävät läpiviennit. Teltan takaseinässä ja katossa on kiristysnarulla tiivistettävä läpivienti koneellisen ilmanvaihdon putkelle / tuulettimelle. Takaseinän ja sivuseinien alareunassa on tarrakiinniteisellä läpällä suljettavat verkolla päällystetyt ilmanvaihtoaukot. Takaseinän ylä- ja alaosassa on tarranauhoilla suljettavat läpiviennit kaapeleille ja toisessa päätyseinässä on säilytystasku tarvikkeille. Teltan koko sisäpinta on heijastavaa Mylar-pinnoitetta, joten valaisimen tuottama valo kohdistuu mahdollisimman tehokkaasti teltan sisällä oleviin kasveihin. Teltassa on irtonainen pohjalaatikko putkirungon sisäpuolella varsinaisen pohjakankaan päällä, joten se voidaan poistaa telttaa purkamatta. Myös pohjalaatikko on Mylar-pintainen.

Kasvatusteltta sopii sekä ympärivuotiseen käyttöön, että lisävaloa kaipaavalla talvikaudella käytettäväksi ja sitä voidaan käyttää sekä hyöty- että viherkasveilla / kukkakasveilla. Suuremmista teltoista voi tehdä infrapunasaunan.

Seinäkangas on kosteudenkestävää ja huonosti syttyvää. Voimakkaasti kuumenevat valaisimet on kuitenkin asennettava riittävän matkan päähän teltan seinistä ja katosta, jotta ne eivät tarpeettomasti kuumenna kangasta.

Telttojen mitat: pituus * leveys * korkeus. Mallikuvassa on 90*50*160cm teltta. HUOM! Pidemmät runkoputket ovat kaksiosaisia, joten teltta purkaantuu suhteellisen kompaktiin pakettiin. Jokaisen telttamallin laatikko on kuitenkin yli 100cm pitkä, joten teltta on suurikokoinen lähetys.
Teltan mitat: 90*50*160cm (pituus*leveys*korkeus)

Paino 9 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvatusteltta Mylar 90*50*160cm”
Scroll to Top