Ilmapumppusuodatin / Pillisuodatin SF-200L

5,90 

Ilmapumppusuodatin / pillisuodatin 200 litran akvaarioon. Ilmapumpulla toimiva suodatin kierrättää akvaarion vettä hienovaraisesti eikä aiheuta riskiä suodattimen siisään imeytymisestä edes pienille kalanpoikasille ja sukaravuille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3404 Osasto:

Ilmapumpulla toimiva akvaariosuodatin (pillisuodatin) sopii pieniin akvaarioihin, esimerkiksi poikasaltaisiin ja rapuakvaarioihin. Suodattimen suodatuspinta-ala on suhteellisen suuri ja suodatin ei tuota akvaarioon voimakasta virtausta.

Suodatin on nivelien ansiosta vapaasti säädettävä; patruuna voidaan kääntää vaakatasoon (nivel liikkuu 360astetta), suihkuputkea voidaan myös kääntää 360 astetta ja putken pituus on säädettävissä 230mm – 350mm välillä. Suodattimen teho riippuu käytetystä ilmapumpusta. Suodatin voidaan asentaa imukupilla (mukana) tai ilman eri asentoihin edellyttäen, että suihkuputki osoittaa yläviistoon. Suihkuputken pää voi olla vedenpinnan tasolla, hieman pinnan yläpuolella tai veden alla. Vaahtomuovipatruuna voidaan korvata vaahtomuovista leikatulla kappaleella tai polyestervanulla.

HUOM! Suodattimen mukana ei tule ilmapumppua eikä ilmaletkua.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmapumppusuodatin / Pillisuodatin SF-200L”
Scroll to Top