Elektroninen TDS-mittari

10,90 

Paristokäyttöinen elektroninen TDS-mittari veden TDS-arvon helppoon mittaamiseen. Erittäin käyttökelpoinen varuste mm vesiviljelyssä / hydroviljelyssä ja akvaarioharrastuksessa. Mitta-asteikko PPM (parts per million = mg / litra), mittausala 0-999ppm.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 204.1402 Osasto:

TDS-mittari veden TDS-arvon helppoon ja nopeaan mittaamiseen. Kynämalli, toimii paristoilla ja näyttää mittausarvon LCD-näytöllä. Erittäin käyttökelpoinen varuste mm. akvaarioharrastuksessa ja vesiviljelysovelluksissa. Mitta-asteikkona PPM (parts per million = mg / litra), mittausala 0-999ppm jolloin mittausresoluutio on 1ppm ja 0-9999ppm, jolloin resoluutio on 10ppm. Automaattinen TDS-mittauksen lämpötilakompensaatio ja lämpötilanäyttö.

TDS = Total Dissolved Solids eli veteen liuenneiden suola-, mineraali- ja metalli-ionien määrä. TDS-arvo on muunnettavissa EC-arvoksi (EC=Electronic conductivity eli sähkönjohtavuus). Tiivistettynä TDS ja EC-arvo osoittavat miten puhdasta vesi on. TDS / EC-mittarilla voidaan siis määrittää vesiarvoja, jotka ovat olennaisia monille herkille luonnosta pyydystetyille akvaariokaloille ja vesiviljelyssä sillä voidaan mm. määrittää vesiviljelynesteen ravinnepitoisuus.

Erityisen olennainen TDS-mittari on käänteisosmoosisuodatuksella puhdistetun veden laadun tarkkailussa. Kun RO-vedestä mitattu TDS-arvo alkaa nousta selvästi yli nollan, suodattimen RO-kalvo on aihetta vaihtaa uuteen.

HUOM! Mittari ei ole kokonaisuudessaan vesitiivis joten sitä ei saa upottaa liian syvälle veteen, mittaukseen riittää että metallinastat ovat noin puoliväliin veden alla.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elektroninen TDS-mittari”
Scroll to Top