Sale!

Elektroninen pH-mittari

12,40 

Elektroninen pH-mittari. Mittausasteikko 0,0-14,0 pH, mittausresoluutio 0,01pH, automaattinen lämpötilakompensaatio. Akvaarioon, hydroviljelyyn yms.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 204.1401 Osasto:

Edullinen ja helppokäyttöinen pH-mittari veden pH-arvon helppoon ja nopeaan mittaamiseen. Paristolla toimiva kynämalli, näyttää pH-arvon LCG-näytöllä. Mittausasteikko 0,0-14,0 pH, mittausresoluutio 0,01pH, automaattinen lämpötilakompensaatio. Erittäin käyttökelpoinen varuste mm. akvaarioharrastuksessa ja vesiviljelysovelluksissa.

Tätä mittarimallia ei tarvitse säilyttää nesteessä, vaan se voidaan varastoida kuivana. Kun mittari otetaan käyttöön, mittauselektrodi puhdistetaan tislatulla vedellä (akkuvesi tms.) seisottamalla mittaria jonkin aikaa tislatussa vedessä virta sammutettuna. Tämä puhdistaa mittausanturin pinnan. Jos mittausanturia ei puhdisteta ennen varsinaisen mittauksen tekemistä, anturin pinnalla oleva kontaminaatio aiheuttaa mittausarvon voimakasta vaeltelua. Käytön jälkeen elektrodi puhdistetaan uudelleen tislatulla vedellä.

HUOM Mittari ei ole kokonaisuudessaan vesitiivis, mittaukseen riittää että mittarin alaosa upotetaan veteen suunnilleen suojakorkin yläosaan asti ja vettä hämmennetään varovaisesti.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elektroninen pH-mittari”
Scroll to Top