Sale!

Akvaarion sisäsuodatin 1350 l/h

Original price was: 21,39 €.Current price is: 16,12 €.

Edullinen akvaarion sisäsuodatin 1350 l/h. Suodatinkotelossa on irrotettava kori hienojakoiselle suodatinmateriaalille,käänneltävä suihkuputki levittää ulosvirtauksen tehokkaasti ja ehkäisee tarvittaessa pintakalvon syntymistä. Teho 19W.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.2111 Osasto:

Akvaarion suodatin, säädettävällä suihkuputkella varustettu akvaarion sisäpuolinen malli. Sisääntuleva vesi ohjataan suodatinkotelon alaosasta suodatinmateriaalin läpi, mikä estää ohivirtauksen suodatinmateriaalien ohitse. Suodatinkotelon rakenne mahdollistaa vapaavalintaisten suodatinmateriaalien käyttämisen eikä mallikohtaisia suodatinpatruunoita tarvita. Suodatinkotelossa on irrotettava kori hienojakoiselle suodatinmateriaalille kuten aktiivihiilelle ja muu materiaalitila voidaan täyttää suodatinvanulla, keraamisilla rakeilla tms.

Käänneltävä suihkuputki levittää ulosvirtauksen tehokkaasti ja ehkäisee tarvittaessa pintakalvon syntymistä. Tässä suodatinmallissa ei ole mukana varsinaisia letkuliittimiä, mutta 3/4 ja 12/16mm letkut on mahdollista kiinnittää suutinosiin, jolloin suodatinta voidaan käyttää myös vesipumppuna akvaarion tyhjentämisessä tai esim. akvaarion yläpuolisen valutussuodattimen tai lammikon puron pumppuna.

Käyttökohde: Makea / merivesi (ruostumaton akseli), Pumppausteho (l/h): 1350 l/h, Nostokorkeus (m): 1.0m, Teho (W): 19W, Rungon mitat: 230*75*90(314)mm, Paino (kg): 0,57kg

Paino 0,7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaarion sisäsuodatin 1350 l/h”
Scroll to Top