Sale!

Aktiivihiili 24kg

93,00 

Aktiivihiili 24kg säkissä. Akvaariokäyttöön valmistettu aktiivihiili sopii luonnollisesti myös muihin aktiivihiiltä tarvitseviin käyttötarkoituksiin huomioiden raekarkeus, lieriön muotoisen rakeen halkaisja on 5mm ja pituus vaihtelee. Aktiivihiili sitoo itseensä erilaisia kemiallisia epäpuhtauksia.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.4301-24 Osasto:

Aktiivihiili 24kg säkissä. Akvaariokäyttöön valmistettu aktiivihiili sopii luonnollisesti myös muihin aktiivihiiltä tarvitseviin käyttötarkoituksiin huomioiden raekarkeus, lieriön muotoisen rakeen halkaisja on 5mm ja pituus vaihtelee. Aktiivihiili sitoo itseensä erilaisia kemiallisia epäpuhtauksia akvaarion vedestä (tai muista nesteistä) ja ilmasta, kun vettä tai ilmaa kierrätetään aktiivihiilisuodattimen lävitse. Akvaariokäytössä aktiivihiilellä poistetaan tyypillisesti mm. lääkejäämiä. Aktiivihiiltä voidaan tapauksesta riippuen käyttää suodattimessa tai akvaarioon asetettavassa kangaspussissa.

Aktiivihiilen absorbointikapasiteetti on rajallinen, eli hiili on säännöllisesti vaihdettava. Käytettyä hiiltä ei voi pestä tai muuten aktivoida uudelleen, vaan se on korvattava uudella. (Käytetty hiili voidaan mm. kompostoida).

HUOM! Aktiivihiili sisältää runsaasti hiilipölyä, mikä tulee poistaa ennen käyttöönottoa huuhtelemalla hiili juoksevan veden alla. Aktiivihiilen pitkänomainen pyöreä rae (halkaisija 5mm) on valmiiksi riittävän hienojakoista, mutta jos hiili halutaan esimerkiksi saada sopimaan pienenpään tilaan paloja katkomalla, huuhtelu suoritetaan vasta murskauksen jälkeen.

24kg säkki. Hiilen paino on n. 1 kg / 1,4 litraa.

Paino 24 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aktiivihiili 24kg”
Scroll to Top