, ,

Terraarion viilennystuuletin termostaatilla (USB-A)

26,12 

Tuuletin terraarioon integroidulla hygrostaatilla, USB-liittimellä ja ulkoisella mittausanturilla. Sopii terraarion ilmankosteuden automaattiseen alentamiseen ja ilman kierrättämiseen..

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.7201 Osastot: , ,

Terraarion / kasvihuoneen ilmankosteuden automaattiseen alentamiseen sopiva tuuletin USB-A pistokkeella. Tuuletin asetataan terraarion verkkokannelle tai ristustetaan tuuletusaukon eteen. Tuulettimessa on integroitu hygrostaatti, millä se voidaan ohjelmoida pitämään terraarion ilmankosteus halutun raja-arvon alapuolella lisäämällä terraarion ilmanvaihtoa. Tuuletinta voidaan käyttää myös normaalina ilmankierrätystuulettimena terraarion sisällä sademetsäterraariossa, orkidealasikko-, kasvatusteltta- pienoiskasvihuone, kasvikaappi- yms kokoonpanossa missä ilman kierto parantaa kosteassa ilmassa kasvavien kasvien viihtymistä.

ulkoisella termostaatilla ohjattuna tuuletinta voidaan käyttää myös terraarion viilentämiseen. Tuuletin sopii erittäin hyvin varmistamaan terraarion tai muun suljetun tilan sopiva lämpötila estämällä lämmön liiallinen nousu esimerkiksi kesän hellekaudella. USB-A liitin mahdollistaa tuulettimen käytön varavirtalähteellä myös paikoissa missä verkkovirtaa ei ole saatavilla.

HUOM! Tuuletin liitetään USB-A pistorasiaan (USB-A on normaali suorakaidemallinen USB-liitin), pistorasia-adapteria 230V seinäpistorasiaan EI tule tuotteen mukana. Mikä tahansa USB-A ulostuloliittimen omaava pistorasia-adapteri käy.

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: Tuuletin hygrostaattiohjauksella
  • Kontrollialue: 0-99% RH (0-50°C)
  • Mitat: 116mm*86*26(29)mm
  • Kiinnitys: Asetetaan terraarion verkkokannelle / ripustetaan tuuletusaukon eteen
  • Anturikaapelin pituus: 142cm
  • Kaapelin pituus: 142cm
  • Pistoke: USB-A
  • Paino: 0,1kg
  • Standardi: (230V, 50Hz, Europlug: USB-A pistokeadapteri ei mukana)

Tuulettimen ohjaus:

Kun tuulettimeen kytketään virta, ensimmäinen näyttö näyttää anturin mittaaman lämpötilan ja toinen näyttö ilmankosteuden. Hygrostaatin asetuksesta riippuen tuuletin käynnistyy / ei käynnisty.
Kun ohjausnäppäintä painetaan yhden kerran, lämpötilanäyttö sammuu ja tuuletin käynnistyy riippumatta kosteusprosentista (hygrostaattiohjaus on ohitettu). Ilmankosteusprosentti on näkyvissä ja sininen valo vilkkuu. Näppäimen painallus palauttaa alkutilan.
Kun ohjausnäppäintä pidetään alaspainettuna 4 sekuntia, päästään hygrostaatin asetustilaan, missä lämpötilanäyttö sammuu, sininen merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti ja ilmankosteusprosentti vilkkuu. Näppäimen painallus siirtää kosteusprosenttia ylöspäin 99% asti ja sen jälkeen 0%:sta ylöspäin. Asetetun ilmankosteusprosentin ylittyminen käynnistää tuulettimen ja tuuletin pyörii niin kauan, että kosteus laskee asetetun tason alle.
Jos tuuletinta halutaan käyttää kierrättämään ilmaa terraarion sisällä kosteustasosta riippumatta ajastimella ohjattuna tai sitä käytetään ulkoisella termostaatilla ohjattuna lämpötilan alentamiseen, hygrostaatin kosteusprosentiksi asetetaan erittäin matala arvo, esimerkiksi 2%.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion viilennystuuletin termostaatilla (USB-A)”
Scroll to Top