Kiinnike (Clamp) kuvulliseen terraariovalaisimeen

2,58 

Kuvullisen E27 Dome Lamp valaisimen kiinnike. Jousitoiminen puristin, millä valaisin voidaan asentaa terraarion sisäpuolelle, lintuhäkin viereen yms.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.4120 Osasto:

14cm / 21cm / 28cm kuvullisen E27 terraariovalaisimen kiinnitysklipsi. Sopii myös kuvuttomiin vastaavaa keraamista kantaa käyttäviin valaisimiin. Kiinnitetään valaisimen keraamisen kannan ympärille siipimutterilla lukittavalla puristimella. Jousikuormitteisella kiinnityspuristimella (Clamp / pyykkipoikakiinnike) valaisin voidaan kiinnittää terraarion sisälle. Kiinnitysklipsin leuat on päällystetty kumilla. Valaisimen kantaan kiinnittyvässä pidikkeessä on pallonivel, mikä mahdollistaa valaisinkuvun suuntaamisen.

Kiinnikkeen kokonaispituus on 245mm, josta 200mm valaisimen kannan ulkopuolella. Puristimen leuan leveys on 65mm, leuoissa on kumipäällyste.

Tämä kiinnikemalli (Clamp) on ollut käytössä pitkään varsinkin kuvullisten terraariovalaisimien kanssa. Valaisimen saa kiinnikkeellä asennettua käytännössä mihin asentoon tahansa, mutta kiinnikkeen nivelkohdan rakenteesta johtuen varsinkin painavamman valaisimien kanssa hankalampi valaistuskulma täytyy usein varmistaa rautalangalla, joka kiinnitetään valaisinkuvun ripustusreikiin ja jousipuristimen takaosaan. Tämän voi tehdä myös ilman lampunkannan ympärille tulevaa kiinnikeosaa, jos käytetty rautalanka on tukevaa. Kiinnikeosan poisjättö mahdollistaa usein jopa valaisimen paremman suuntaamisen.

Paino 0,15 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiinnike (Clamp) kuvulliseen terraariovalaisimeen”
Scroll to Top