Akvaterra.eu; Huippuedulliset viherkasvi- chilinkasvatus- ja vesiviljelytarvikkeet - HUIPPUEDULLINEN VERKKOKAUPPA

Akvaterra.eu

- Oikeasti Edullinen -

 

Viherkasvi- ja vesiviljelytuotteet

Viherkasvien, erikoiskasvien, kuten orkideojen ja lihansyöjäkasvien sekä erilaisten hyötykasvien, kuten chilien ja yrttien, kasvatus asuinhuoneistoissa onnistuu usein paremmin vähintään lisävalaistuksen kanssa tai menestyksellinen kasvatus käytännössä vaatii teknisiä apuvälineitä. Akvaterra laajentaa tuotevalikoiman kattamaan myös kasviharrastajien tarvitseman tekniikan, mikä on monilta osin samaa kuin akvaario- ja terraarioharrastajien käyttämät laitteet.

 

AKVATERRA.EU - SUOMEN EDULLISIN VERKKOKAUPPA

 

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Akvaterra.eu on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

 

Akvaterra.eu - Verkkokauppa 4.0 (2018)

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Kasviharrastuksessa erityisesti tehokas kasvivalaistus on olennaista ja useissa tapauksissa välttämätöntä erityisesti hyötykasvien sisäviljelyssä. LED-tekniikka on ylivoimainen perinteisiin kasvivaloihin verrattuna ja Akvaterra tulee olemaan myös kasvivalaisimien osalta edullisen hinnoittelun markkinajohtaja. Vesiviljelyjärjestelmät tarvitsevat vesi- ja ilmapumppuja ja ilmankosteuden ylläpito ja ilmanvaihto ovat olennaisia myös kasviterraarioissa, ja tarkoitukseen sopivat laitteet ovat valikoimassa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Jotkin erikoiskasvit, kuten viileisiin yölämpötiloihin sopeutuneet orkideat ja viileää talvikautta vaativat kasvit, kuten monet kaktukset ja mehikasvit sekä bonsait, tarvitsevat jäähdytyslaitteistolla säädeltävää lämpötilaa. Jäähdytys onnistuu käytännöllisesti suljetulla nestekierrolla varustetulla viilenninyksiköllä. Myös käänteisosmoosilla puhdistettua vettä voidaan tarvita herkkien kasvien hoidossa ja hiilidioksidilannoitus on myös tarpeen erityisesti hyötykasvien tehokkaassa kasvattamisessa.

Akvaterran tuotevalikoiman painotus on tekniikassa, mutta vesiviljelyjärjestelmille olennaiset hydrolannoitteet on otettu myös valikoimaan.

 

 

www.akvaterra.eu