Akvaterra.eu; Huippuedulliset akvaario- ja terraariotarvikkeet - HUIPPUEDULLINEN VERKKOKAUPPA

Akvaterra.eu

- Oikeasti Edullinen -

 

Terraariotuotteet

Akvaterran valikoima sisältää private label-terraariotarvikkeita, vuoden 2011 alusta alkaen pääasiallisesti Super Reptile-tuotemerkin pakkauksissa. Private label tarkoittaa, että saman valmistajan identtisiä tuotteita myydään useilla tuotemerkeillä, jolloin ainoa käytännön ero on pakkaus ja kohdealueesta riippuen sähkölaitteiden jännite- ja pistoketyyppi. Suomessa samojen valmistajien tuotteita on ollut Akvaterran valikoimissa vuoden 2008 lopulta sekä no label- että private label-pakkauksilla varustettuna.

 

AKVATERRA.EU - SUOMEN EDULLISIN VERKKOKAUPPA

 

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Akvaterra.eu on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

 

Akvaterra.eu - Verkkokauppa 4.0 (2018)

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Valikoimassa oleva terraariotarvikevalikoima käsittää ensisijaisesti sähkötoimisia terraarioympäristön säätelyyn tarvittavia laitteita eli lämpömattoja, lämpökaapeleita, keraamisia säteilylämmittimiä, ilmankostuttimia ja UV-loisteputkia. Kaikki laitteet on valmistettu EU-aluetta varten ja ne on CE-hyväksytty, vaikka niiden hintataso on huomattavan edullinen muihin tarvikemerkkeihin verrattuna.

Super Reptile-lasiterraarioita ja MDF-levystä valmistettuja flat-pack-terraarioita ei tuoda toistaiseksi Suomeen, mutta ne saattavat tulla valikoimaan myöhemmin.

 

 

www.akvaterra.eu