Akvaterra.eu; Huippuedulliset akvaario- ja terraariotarvikkeet - HUIPPUEDULLINEN VERKKOKAUPPA

Akvaterra.eu

- Oikeasti Edullinen -

 

Akvaariotuotteet

Akvaterra.fi tarjoaa kattavan valikoiman makea- ja merivesiakvaarioihin sekä ulkolammikoihin soveltuvaa akvaariotekniikkaa. Tuotevalikoima sisältää käytännössä kaikkia akvaarioharrastuksessa tarvittavia olennaisia teknisiä laitteita. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen Suomen markkinoilla pidempään olleisiin tuotemerkkeihin verrattuna, vaikka monet tuotteista ovat teknisesti erittäin korkealaatuisia. Valmistajat ja tuotteet on valittu käytännön testauksen perusteella painottaen hinta/laatusuhteen ohella laitteiden käyttökelpoisuutta mahdollisimman monissa erilaisissa käyttösovelluksissa.

 

AKVATERRA.EU - SUOMEN EDULLISIN VERKKOKAUPPA

 

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Akvaterra.eu on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

 

Akvaterra.eu - Verkkokauppa 4.0 (2018)

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Akvaterran valikoiman tuotteiden valmistajat ovat olleet Suomessa aiemmin käytännössä tuntemattomia, vaikka maailmanlaajuisesti ja erityisesti Aasiassa valmistajayhtiöt ja tuotemerkit ovat tunnettuja merkkiyhtiöitä. On erityisesti syytä huomioida, että akvaariolaitteet ovat teknisesti ja laadultaan verrannollisia eurooppalaisten valmistajien tuotteisiin, mutta Aasiassa tapahtuvan tuotannon kustannustehokkuus merkitsee erittäin merkittävää kilpailuetua hinnassa. Halpa hinta ei siis ole millään tavalla sidoksissa käytettyihin materiaaleihin tai tekniseen laatuun, vaan se on suora seuraus huomattavasti alhaisemmista valmistuskustannuksista.

Alla on lyhyt esittely Akvaterran valikoiman tärkeimmistä akvaariotuotteiden valmistajista / tuotemerkeistä.

HAILEA

ISO9001:2000-laatusertifioitu Guangzhou Hailea Group CO., Ltd. on Kiinan merkittävimpiä akvaario- ja lammikkokäyttöön tarkoitettujen ilma- ja vesipumppujen valmistajia. Hailean tuotemerkki on erittäin näkyvä Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa. Yhtiön tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja yhtiön valmistamia ja suunnittelemia pumppuja käytetään akvaarioiden ohella myös muihin tarkoituksiin.

Hailean tuotteista erityisesti ilma- ja vesipumput ovat erittäin laadukkaita. Yhtiö valmistaa myös Suomen markkinoilla hyvän vastaanoton saaneita moderneja T5-akvaariovalaisimia, edullisia akvaarioviilentimiä ja monimetallivalaisimia.

ATMAN

Atman ei ole yhtiön nimi, vaan valmistajayhtiön yksi pumppujen ja suodatinten tuotemerkki. Atman-merkki on tunnettu erityisesti ulkosuodattimistaan, jotka ovat laadukkaita ja kestäviä, joskin hinnaltaan suhteellisen kalliita verrattuna muihin kiinalaisiin ulkosuodattimiin. Atman oli 2000-luvun alkupuolella suhteellisen tavallinen tuotemerkki myös länsimaissa, mutta halvempien suodatinmerkkien tuottaman hintakilpailun takia merkin ulkosuodattimet ovat nykyisin laajasti tunnettuja lähinnä Aasiassa.

Atmanin valmistajayhtiö on OEM-valmistaja, joten samoja pumppuja yms. laitteita on markkinoilla myös muilla tuotemerkeillä.

AquaNova

AquaNova on private label-tuotemerkki, joka perustettiin Australiassa 1990-luvun alussa. AquaNovan tuotevalikoimaan kuuluvat useimmat akvaariolaitteet ja tarvikkeet, mukaan luettuna sisustusakvaariot, ja merkki laajentaa nykyisin voimakkaasti toimintaansa Euroopassa. AquaNovan tuotevalikoimasta saatavilla on ensisijaisesti UV-suodattimia, CO2-laitteita ja RO-laitteita. Kaikkia AquaNovan toutteita voidaan kuitenkin toimittaa Suomeen lyhyellä toimitusajalla tarpeen mukaan.

 

 

www.akvaterra.eu