Akvaterra.eu; Ruokinta-automaatit - HUIPPUEDULLINEN VERKKOKAUPPA

Akvaterra.eu

- Oikeasti Edullinen -

 

Akvaarion ruokinta-automaatit

Ruokinta-automaatti on akvaariokalojen ruokintaan tarkoitettu automaattinen annostelija, joka annostelee akvaarioon kuivaruokaa (hiutaleita ja / tai pellettejä) määritellyin väliajoin. Ruokinta-automaattia voidaan mallista riippuen käyttää ruokkimaan akvaariota tietty rajallinen kertamäärä (automaatti, missä on tietty määrä yksittäin tyhjeneviä ruokakuppeja) tai se ruokkii allasta asetetuin väliajoin, kunnes automaatti tyhjenee (yhdellä isolla säiliöllä varustettu automaatti). Mallista riippumatta ruokintakertojen määrä ja yhdellä kertaa annostellun ruoan määrä on säädettävissä. Yksittäisillä kupeilla varustetussa automaatissa jokaisen ruokintakerran ruokamäärä ja ruoan tyyppi on vapaasti valittavissa, isolla säiliöllä varustettu automaatti taas annostelee jokaisella kerralla saman määrän säiliössä olevaa ruokaa.

 

AKVATERRA.EU - SUOMEN EDULLISIN VERKKOKAUPPA

 

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Akvaterra.eu on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

 

Akvaterra.eu - Verkkokauppa 4.0 (2018)

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Ruokinta-automaatti on helppo tapa ruokkia akvaariokalat matkan aikana, mutta se on hyvin käytännöllinen myös normaalikäytössä samalla tavalla kuin akvaarion valojen ajastin. Useimpia kuivaruokaa syöviä kaloja on suositeltavaa ruokkia useampia kertoja vähän kerrallaan kuin runsaasti yhdellä kertaa, jolloin kaikki ruoka tulee tehokkaammin syödyksi. Ruokinta-automaatti voidaan siten esimerkiksi asettaa ruokkimaan kaloja kuivaruoalla päivällä ja pakasteruoka annetaan altaaseen manuaalisesti alkuillasta. Kalanpoikasten kasvatuksessa ruokintakertoja tarvitaan useita päivässä, joten automaatti on käytännössä välttämätön varuste kaloja viljeltäessä.

Ruokinta-automaatteja on sekä verkkovirralla että paristoilla toimivia. Sähkökatkoilla ei ole vaikutusta mekaanisella ajastimella varustettuun verkkovirta-automaattiin, mutta digitaalinen ajastin saattaa nollaantua, jolloin automaatti lakkaa toimimasta. Automaatissa käytetty hiutaleruoka on toiminnan varmistamiseksi rikottava riittävän hienojakoiseksi ja käytettyjen pellettien tulee olla riittävän pieniä, jotta annosteluaukko ei tukkeudu. Korkea ilmankosteus saattaa paakkuunnuttaa säiliössä olevan hiutaleruoan, mitä voidaan ehkäistä laittamalla säiliöön muutamia lasi- muovi tai puuhelmiä, jotka säiliön pyöriessä estävät hiutaleiden paakkuuntumista. Helmien tulee olla riittävän painavia ja niin suuria että ne eivät mahdu läpi annosteluaukosta.

 

Warmtone

Warmtone (Hailea) akvaarion ruokinta-automaatti on paristokäyttöinen (tavallinen 1,5V sormiparisto), yhdellä pyörivällä säiliöllä, vapaasti säädettävällä annosmäärällä ja mekaanisella ajastimella varustettu vuorokausiperiaatteella toimiva malli. Automaatti soveltuu käytettäväksi ensisijaisesti hiutaleruoan ja pienien rakeiden / pellettien kanssa. Ruokinta-ajat ovat vapaasti valittavissa automaattisesti toistuvalla 24h jaksolla 30 minuutin välein. Automaatin mukana on kuusi laukaisupalaa, eli ajastinvoidaan asettaa ruokkimaan 1-6 kertaa vuorokaudessa.

Automaatin mukana on irrotettavat kiinnitysosat, joilla se voidaan kiinnittää akvaarion reunaan tai kehyksiin tai tarralla peitinlasin päälle. HUOM! Automaatti on kevyt ja malliltaan korkea, eli se tulee kiinnittää paikallaan pysymisen ja toiminnan varmistamiseksi. Useissa tapauksissa se voidaan kätevästi kiinnittää irtonaiseen akvaarion päälle asetettavaan lasinpalaan, mikä on helppo poistaa akvaariota hoidettaessa.

Warmtone on erittäin samankaltainen kuin eräät muiden tuottajien nimellä myytävät ruokinta-automaatit, koska laitteiden valmistaja on sama.

- Malli

Warmtone

- Tyyppi

Paristokäyttöinen

Hailea aquarium feeder

- Paristo (V)

1,5V (1kpl)

- Mitat (mm)

129*113*90mm

- Säiliön tilavuus (dl)

1,0

- Hinta (EUR)

22,00 EUR

- Saatavuus

varastossa

-

-

www.akvaterra.eu