Akvaterra.eu; Akvaariotarvikkeet - HUIPPUEDULLINEN VERKKOKAUPPA

Akvaterra.eu

- Oikeasti Edullinen -

 

Akvaariotarvikkeet

Akvaterra.eu-verkkokaupan akvaariotarvikkeet - tuoteryhmän tuotteet ovat suurten laitevalmistajien (OEM-valmistajien) omia malleja, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. OEM-valmistajat valmistavat alihankintana akvaariotekniikkaa ja akvaariotarvikkeita "merkkiyhtiöille", jotka myyvät tuotteet omissa pakkauksissaan. OEM- valmistajien omat akvaariotarvikkeet ovat usein teknisesti joko täysin identtisiä tai rinnakkaisia tuotesarjoja merkkiyhtiöiden pakkauksissa myytyjen vastaavien akvaariotarvikkeiden kanssa, joten tarvikkeiden laatu on vastaava, mutta hinta huomattavasti edullisempi. Akvaterra.eu on erikoistunut OEM-akvaariotarvikkeiden maahantuontiin, jolloin verkkokaupan valikoiman akvaariotarvikkeiden hinta/laatusuhde ja käyttöarvo harrastajille on erittäin hyvä.

Nettikaupan akvaariotarvikkeet - kategoria sisältää kaikkia akvaarionhoidossa ja olosuhteiden ylläpidossa tarvittavia akvaariotarvikkeita ja akvaariolaitteita, kuten akvaarion ulkosuodattimia, sisäsuodattimia, akvaariolämmittimiä, akvaarioviilentimiä / akvaariojäähdyttimiä, akvaarion ilmapumppuja, vesipumppuja ja stream-pumppuja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 

AKVATERRA.EU - OIKEASTI EDULLINEN VERKKOKAUPPA

 

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Akvaterra.eu on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

 

Akvaterra.eu - Verkkokauppa 4.0 (2018)

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

.

Hailea

Analoginen lämpömittari on perinteinen imukuppikiinnitteinen lasisauva, joka kiinnitetään akvaarion lasin sisäpuolelle. Digitaalinen lämpömittari on tarrakiinnitteinen luiska, joka liimataan lasin ulkopuolelle. Digitaalimittari mittaa periaatteessa lasin lämpötilaa, joka vastaa akvaarion veden lämpötilaa. Terraariokäytössä mittari voidaan kiinnittää teipillä lasin sisäpuolelle.

Ominaispainomittaria käytetään meri- ja murtovesiakvaarioissa suolapitoisuuden mittaamiseen. Hailean mittari on suorakaiteenmuotoinen viisarimalli. HUOM! Ominaispainomittarit muuttuvat käytön myötä usein epätarkoiksi, joten on suositeltavaa hankkia kaksi mittaria. Toista käytetään normaalisti, ja toisella tehdään satunnainen vertailumittaus käyttömittarin tarkkuuden varmistamiseksi.

Levämagneetteja on saatavana tavallisena ja kelluvana mallina. Kelluvan mallin etuna on, ettei magneetti lasista irrotessaan vajoa akvaarion pohjalle. Fyysisesti kelluva levämagneetti on hieman normaalimallia isokokoisempi.

Levämagneetti S = 57*35*42mm
Levämagneetti M = 112*34*45mm
Levämagneetti L = 118*63*55mm

Akvaariohaavit ovat perinteisiä vihreitä suorakaiteenmuotoisia haaveja, joissa pussi on pienisilmäistä nylonverkkoa ja kehä + varsi muovitettua teräslankaa. Nämä haavit ovat kestävämpää versiota, jossa varsi on kierretty kolmesta teräslangasta. Haavin koko = aukon pidemmän sivun pituus.

Lammikkohaavissa on suorakaiteen muotoinen kehä, valkoinen verkko ja alumiininen teleskooppivarsi. Haavin varren maksimipituus on 150cm. HUOM! Teleskooppivarresta huolimatta lammikkohaavin pituus aiheuttaa pakkausongelman ( = monipakettilähetys), joten lähetyskulut ovat 15 EUR.

Akvaariopihdit ovat kokomuovisia ja ne soveltuvat akvaariokäytön ohella käärmeiden ja muiden terraarioeläinten ruokintapihdeiksi. Kasvileikkuri on akvaariopihtien varteen asennettava metalliterillä varustettu leukaversio. HUOM! Akvaariopihtien pituuden aiheuttaman pakkausongelman takia 70cm pihtejä sisältävän paketin lähetyskulut ovat 15 EUR, eli niitä voidaan järkevästi lähettää samassa paketissa ainoastaan valaisimien tai loisteputkien mukana. Lyhyemmätkin pihdit lähetetään pääsääntöisesti purettuna.

- Lämpö- ja ominaispainomittarit

-

Lämpömittari

1,00 EUR

Hailea

-

Digitaalilämpömittari

1,00 EUR

-

Ominaispainomittari

5,00 EUR

-

-

-

-

-

- Levämagneetit

-

Levämagneetti S

2,50 EUR

Hailea

-

Levämagneetti M

3,50 EUR

-

Levämagneetti L

4,00 EUR

-

Kelluva magneetti S

5,00 EUR

-

Kelluva magneetti M

7,00 EUR

-

Kelluva magneetti L

9,00 EUR

-

-

- Haavit

-

Akvaariohaavi 10cm

1,00 EUR

Hailea

-

Akvaariohaavi 15cm

1,50 EUR

-

Akvaariohaavi 20cm

2,00 EUR

-

Akvaariohaavi 25cm

2,50 EUR

-

Akvaariohaavi 30cm

3,00 EUR

-

Teleskooppihaavi 50cm

15,00 EUR

-

- Akvaariopihdit

-

Akvaariopihdit 50cm

3,00 EUR

Hailea

-

Akvaariopihdit 70cm

5,00 EUR

-

Kasvileikkurit

2,50 EUR

-

-

-

-

-

 

Akvaariotarvike

Akvaariotarvike

Akvaariotarvike

 

Akvaariotarvike

Akvaariotarvikkeet

Akvaariotarvikkeet

 

Akvaariotarvikkeet

Akvaariotarvikkeet

Akvaariotarvikkeet

 

Akvaariotarvikkeet

Akvaarion ilmapumppu

Akvaario vesipumppu

 

Akvaarion ulkosuodatin

Akvaarion ulkosuodatin

Akvaariosuodatin

 

Akvaario suodatin

Akvaario suodatin

Akvaariovalaisin

 

Akvaariovalaisin

Akvaariovalaisin

Akvaariovalaisin

 

Akvaariovalaisin led

Akvaariovalaisin led

Akvaarioviilennin

 

Käänteisosmoosilaite / RO-suodatin

Akvaarion UV-suodatin

Valkuaisainevaahdotin

 

www.akvaterra.eu